Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona amazona

jeździec

Polecane posty

Gość wystraszona amazona

witam wszystkich :) mam pytanie,dla mnie wazne, poniewaz nie moge sie przelamac i sprobowac pozycji na jezdzca mimo,ze moj facet bardzo by tego chcial i ja tez,ale zwyczajnie nie chce sie zblaznic :-O tak w skrocie - czy dobrze rozuemim?powiedzmy klecze nad nim i co : prostuje nogi i opuszczam :D ?

Gość malutka01
ja uwielbiam tą pozycje bo jestem blisko ciała chłopaka i sie tak o niego ocieram co doprowadza mnie do orgazmu..... a jak facet przy tym trzyma mnie za tyłeczek mmm....a do tego może bawic sie moimi piersiami ...ssac sutki drażnic je ...mówie ci przełam sie a nie pożałujesz a i facetowi będzie cudownie :)

Gość wystraszona amazona
malutka 01 ale czy mozesz mi powiedziec jak poruszac sie gora i dol :D? przy czym bierzmy pod uwage ze nie jestem w przysiadzie tylko klecze jakby . czyli co? prostuje nogi i uginam?

Gość malutka01
powiem ci jak ja to robie.....facet leży na plecach ja na nim siedze no w sumie to wygląda jak by sie klęczało...i po prostu pocieram sie o jego ciałotak w przód i w tył ....nie skacze.....jeżeli chcesz poskakac to usiądz tak jak byś na krzesło siadała ale orakiem rękoma możesz sie z tyłu podpierac no i podnoś sie po prostu do góry i na dół.....ja w sumie bardziej jednak lubie pocieranie sie. A możesz jeszcze by tyłem do niego niech patrzy na twój tyłeczek to go jeszcze bardziej podnieci.... a rękoma możesz pieścic jego jajeczka ...oszaleje na twoim punkcie:)

Gość minusik
też miałam opory przed ta pozycja ale teraz ją uwielbiam :) tak samo jak mój mężczyzna.. Poruszaj się tak jak Ci tylko przyjdzie do głowy facet też może Ci troche pomóc

Gość wystraszona amazona
dzieki wszystkim :) to teraz nic,tylko trenować ! :D