Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta676

czy wasi narzeczeni też tak robią??

Polecane posty

Gość aneta676

mój sobie normalnie przy mnie puszcza bąki i beka, znamy się 2,5 roku. Zawsze był miły i kulturlny a tu nagle masz, w tym roku ślub więc się upewnił chyba do mnie i wieczorem sobie ze mna leży i baki puszcza wasi też tak robią??czy to nie brak kultury z jego strony?

Gość aneta676
ale to chyba jest normalne ? po co od razu gastroskopia? to nie wynika z tego że jest chory albo ma problemy z układme pokarmowym tylko po prostu tak robi niekiedy przeciez nie cały czas....żeby puszczanie baków leczyc u gastrologa to nie słyszałam :))

Gość A PRZEPRASZA

aneta ja żartowałam:P:P mój puszcza bąki bo pije dużo gazowanych napoi--> ja tam myślę , że to od tego.

Gość mój też puszcza ale mi to nie
przeszkadza,póki łap o mnie nie ociera to jest fajnie a bąki puszcza każdy nawet święty

Gość jagajaga
Oj nie jestem pewna, czy od napojów gazowanych puszcza się bąki. Mój pije ich bardzo, bardzo dużo, ja - wcale, i to cześciej mi się zdarza puścić bąka niż jemu. Jak sie zdarzy, nie ma problemu, nikt nie robi tego specjalnie, a każdemu się może zdarzyć, że się wymsknie. :)

Gość aneta676
nie prosiłam o złosliwe komentarze tylko normalnie pytam, czy to jest normalne i kulturalne bo nie zdarzało mi sie tak nigdy z innym facetem. U mnie w domu też jakoś tak nie robimy za bardzo tego jeden przy drugim chyba ze przypadkiem. A on nie przeprasza.

Gość aneta676
co za debil ty jesteś ja tez sobie puszczam baki ale wychodze albo przepraszam a nie tak przy tv i nic sobie z tego nie robię.....A ty to chyba dzisiaj przysadziles/as glową w coś tak pierdloisz

Gość powiem ci tak....
ale ci się dziwny typ trafił, mój nie puszcza bąków.....mój normalnie bierdzi:(

Gość mlaskacz
Mojego jeszcze nie przyłapałam na bąkach, ale np mlaska podczas jedzenia. Ogólnie ma taki nawyk który mnie do szału doprowadza - jak przeżuwa to nie ma zamkniętych ust tylko przy każdym obniżeniu żuchwy je otwiera i to mlaskanie jeszcze bardziej słychać:( Tragedia

Gość powiem ci tak....
miało być pierdzi :)

Gość bylo juz to
mnostwo dyskusji na tem temat, tak, to brak kultury, jakos nie sramy przy innych ludziach mimo ze kazdy to robi, tak samo z pierdzeniem, dla mnie to brak szacunku, pewnie jest pewny ze cie ma i juz sie nie stara, ja bym na to nie pozwolila, jak to, obcych ludzi szanuje bo pewnie przy nich nie pierdzi, wstydzi sie ale najblizsza osobe tak traktuje? :O

Gość powiem ci tak....
ale my nie mówimy o innych...jeśli z kimś jestem spędzam większość dnia i całą noc w jednym pomieszczeniu to trudno się z tym kryć, przecież to ludzkie, nam się to zdarza obojgu i nie robimy z tego problemu stulecia

Gość aa---------
a u mnie wygląda to tak ze czasem cos mu sie wymsknie ale odrazu przeprasza. Kiedys jak poscił przy mnie bąka to sie wydarłam ze go wywale na balkon bo nie mam zamiaru siedziec w smrodzie. I teraz po prostu wychodzi do łazienki, a jak czasem sie cos wymsknie to nie robie z tego tragedi. Jesli chodzi o bekanie to tez czasem sie to zdarzy jemu albo mi ale zadko. Ale gdyby moj facet siedział i celowo bekał i pierdział przymnie to bym go na kopach wywaliła. Dla mnie takie zachowanie to zwyczajnie brak kultury.

Gość powiem ci tak....
kobitko wyluzuj, a rozwalisz mnie na łopatki jak kiedyś powiesz że pozwoliłaś mężowi oglądać poród waszego dziecka

jezu co za chamstwo tak robic przy kobiecie. totalny brak kultury i chamstwo ktore wychodzi z waszych mezow po slubie. zaloze sie ze przy innych kobietach tego nie robia :-/

prinsesa nie mów że nigdy nie slyszałas jak twój facet puszcza bonka w toalecie?? ja słyszalam i wiem, że jak nie zrobi tego, to boli go później brzuch:) wiec wole jego bonka niz to.

Gość tragggedia
teraz będziecie musieli ślub odwołać

Gość aa---------
Uwazam ze takie pierdzeni to brak kultury, ale poród rodzinny to co innego. Nie porównuj tych dwóch rzeczy

Gość nie przejmuj sie ....
każdy się prędzej, czy pozniej wyluzuje. Moj tez beka, obcina przy mnie p[azury, puszcza bąki i dobrze sie z tym czuje! Wolalabym żeby tego nie robil, ale zapytal ile jeszcze bedziemy sie siebie krępować?????czy całe życie????

Gość weronisiax
Ja powiem tak- jest to normalny odruch-ktory ma kazdy! Ale fakt tak przy tv -siedzicie,ogladacie itp....A tu nagle baczek..No nie fajnie z deka-owszem kazdemu moze sie zdazyc ale to zdeka nie kulturalne:(

Gość to moze niech jeszcze
nasra na podłoge skoro nie chcecie sie siebie krepowac całe zycie?! :o Wiadomo ze kazdemu moze sie przytrafic ale takie celowe pierdzenie i nie wychodzenie do toalety to buradztwo i tyle.

jesli przypadkowo ok moze sie zdazyc. ale na boga. czlowek jak ma szacunek do drugiej najblizszej mu osoby to nie bedzie sie tak zachowywal specjalnie bo niechce mu sie powstrzymac od bekniecia , zrobienia tego cicho lu wyjscia do pokoju obok jak ma ochote pierdnac. tylko najlepiej pod nos swojej drugiej polwce??? OBRZYDLIWE

i jesli bronicie takiego zachowania i wam to ne przeszkadza to bez obrazy ale z was tez wiocha wychodzi zdaje sie.

Gość aa---------
princessa zgadzam sie z tobą

Gość aneta676
ja rozumiem, że można przypadkowo ale tak celowo to według mnie brak kultury.......a był naprawde zawsze wyjatkowo kulturalny a teraz wychodzi co to za jeden :(