Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllkls

ból piersi

Polecane posty

Gość ulllkls

dlaczego mnie bolą już w 11 dniu cyklu?? Może wiecie coś na ten temat?

Gość figo fago fagowy
psm lub ciąża :)

Gość medieval
pewnie wtedy zaczyna sie u ciebie owulacja. Ja mam dokladnie tak samo. Ok. 10, 11dc. zaczynają mnie boleć piersi, bo własnie wtedy zaczyna sie owulacja. To normalne, tak mi powiedział lekarz.

Gość joojjjj
mnie bolał od kremu serun ujędrniającego biustu - niby formowy hypoalergiczny z AA a gin potwierdził że boli od kremu -a ból był niesamowity - więc jeśli samrujesz się czymś to możliwe że to od tego

Gość ulllkls
Mam objawy owulacji tzn. przeźroczysty i ciągliwy śluz. Jestem zdziwiona bo zawsze ból zaczynał się ok.16 ,17 dnia cyklu.

Gość saleminka8
ale 11 dc to jeszcze nie owulacja raczej ;) Mnie zawsze bolały piersi na kilka dni przed okresem, w pierwszej ciąży bólu piersi nie było,za to pojawił się w dniu okresu. W 2 ciąży już 4 dnia po woulacji zaczęły mnie boleć piersi ;) Raczej PMS -napiecie przedmiesiączkowe jak miałaś wcześniej 16,17 dc to było to napięcie przedmiesiączkowe A jak teraz się pojawiło to może to być oznaka owulacji zbliżającej się.Mnie zawsze w dniu owulacji -szarpmnie jakąś piersią,to wiem że mam owulacje ;)