Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightOnaaaaa

Przesąd...

Polecane posty

Gość NightOnaaaaa

Wierzycie w ten przesąd, że ślub najlepiej brać w miesiącu, w którym występuje literka R, że wtedy małżeństwo będzie udane...

Gość żartujesz...
Jak można w taka pierdołe wierzyć ?!

Gość nooo to u mnie w rodzinie
plaga miesiecy bez "r" ...ja w maju,moja siostra ,lipiec,rodzice ,listopad a teraz mój brat w święta slubował .Wszyscy oprócz mojego brata już lata po ślubie i życie szcześliwe i spokojne :D :D bzduraaaaa

Gość NightOnaaaaa
To dobrze :D ja też nie wierze dlatego biorę ślub w lipcu :) Ale jest dużo takich osób które wierzą. Moi dziadkowie brali ślub w lutym, żyją już razem szczęsliwie 53 lata :)

moi dziadkowie brali ślub w lutym i żyli zgodnie 66 lat :) my bierzemy ślub w sierpniu, ale przy ustalaniu miesiąca nie myślałam o "r". nie wierzę w żadne przesądy :)

Gość NightOnaaaaa
ja też nie wierzę, nawet w ślub kościelny, dlatego pobierzemy się w drewutni mojego dziadka, w której po raz pierwszy wziął babcię ;) Okazała się dla nich szczęśliwym zakątkiem i żyli w niej do końca swoich dni, niestety nie było zbyt długie, przysypał ich zapas drewna :(

Gość roki500
ja brałam w grudniu i wcale nie ze względu na R i wcale nie jest dobrze,wręcz przeciwnie. Jedna wielka ściema

Gość czarna koala
nic nie zapewni udanego małżeństwa jeśli małżonkowie się o to nie postarają sami...

Gość coś w temacie
a jednak najmniej ślubów jest w maju bo jest też taki przesąd że ślub w maju nie wróży dobrze!!! Eh te przesądy!!! Ja tam w to nie wierze ale dzieki temu w maju jest łatwiej o wolny termin!!!

Gość dfgfg
Skoro sa takie super wypowiedzi to moze lepiej jednak brac slub w miesiacu ktory nie ma "r"

hehehh nie wierze:) ale wybralam wrzesien ale z innych względów :P

koleżanka brała w gRudniu,a na początku tego roku założyła sprawę o rozwód.a przecież jest R..