Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aawwiizzoo

strasznie mnie denerwuje mój facet

Polecane posty

Gość aawwiizzoo

Jestem już prawie 2 lata z chłopakiem.. w tym momencie zaczyna mnie wkurzać, duszę się.. jest go pełno.. na chwilę obecną mam dość "amorów" - czulych słówek, ciągłego "kocham" "tęsknie".. jestem tym zmęczona.. wystarczy mi z nim wyłącznie z rozmowa ale wcale nie czuję jakbym mniej coś do niego czuła.. po prostu nie ma tego żaru np gdy nie widziałam się z nim 3 dni i męcze go przez telefon,że tęsknie i już nie mogę się doczekać kiedy go zoabczę. Czy to jest normalne? to prawda ze przychodzi taki moment, że co innego zaczyna się liczyć w związku - nie tylko żar uczuć?

Gość Henryk Kowalski
A ty myślisz, że ten żar będzie ciągle ? hehe. Każdy by tak chciał. Dochodzi rutyna, przyzwyczajenie.. i pełno innych czynników. Zresztą amory, czy stan zakochania trwa od roku do 3 lat jak słyszałem a póżniej inne więzi trzymają ludzi razem.

Gość NIe jem żab
witaj w klubie ! Mam takie same odczucia .

Gość Henryk Kowalski
Bo tu wszystkie jesteście w klubie ;) Wszystkim żle i niedobrze w związkach. Buahaha.

Gość aawwiizzoo
mam dziwne wrażenie,że to próba związku.. teraz się okaże czy poza trzymaniem za rękę, całusami i przytulaniem coś prawdziwego między nami jest.. może durnie to brzmi! ale jest inaczej i trudno mi to sprecyzować

Gość aawwiizzoo
chyba nie to chciałam wiedzieć :D no cóż.. bywa..