Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbyś być mną

Związek - ona miała wielu partnerów...

Polecane posty

z tym ciachem to za latwo nie bedzie raczej... nie ma to jak traktowac 'kobiety z kafe' jako wyznacznik ;) swoja droga, nigdy nic takiego nie przeczytalam ;)

Gość frufru
głupiś kurwa. to że obiektywnie rzecz biorąc wiem że mój mąż nie jest Misterem Uniwersum nie zmienia faktu że subiektywnie jest dla mnie najsmaczniejszym kąskiem na świecie i podnieca mnie jak nikt inny. ja tez nie jestem Cindy Crawford a dla niego jestem najpiękniejsza. i na tym to powinno polegać.

Gość mala księżniczka
a prawiczek jak zwykle napierdala gadkę typu masło-maślane

Gość frufru
z całą pewnością. do tego jesteś monotematyczny, zahamowany, pełen kompleksów i niepewny siebie. i Ty chcesz mieć kochankę która przy Tobie będzie wrzeszczeć z rozkoszy...

Gość ofermm a
kropek, ale nie jesteś seksowny, pociągający ani bogaty więc z czym do ludzi?

Gość mamalyga
"bo tak wyszło"? Człowiek rozumny ma jakąś refleksję, zastanawia się and tym co zrobił, ona tego nie ma, więc daj se z nia spokój, no chyba że chcesz ją zaliczyć i tyle. pewnie i z tobą "tak jakoś jej wyjdzie";)

Gość nabarana
aaa ładna to duza ilość partnerów,brzydka to dziewica? PzK1987 jesteś genialny

Gość frufru
"frufru, ale mialas wielu partnerow, podejrzewam, ze mozesz byc ladna" no to jeśli ładne mają wielu partnerów to nie wiem jak Ty chcesz znaleźć ładną dziewicę. chyba faktycznie bedziesz musial szukać w podstawówce.

Gość frufru
to jak chcesz być sobą to po cholere chcesz zrobić prawo jazdy skoro ni masz do tego talentu, po cholerę chcesz zwalczać kompleksy, robic sie na maczo i ...uj wie co jeszcze?? po co chcesz być potencjalnym atrakcyjnym partnerem na rynku?? z daleka widać że zrobisz wszystko byle Cie wreszcie jakas babka zauważyła...

Gość ofermm a
kropek, zaczynasz pisać jak cartoon network :D jeszcze sobie tylko daty powyznaczaj kiedy już będziesz "ciacho" i kiedy panny zaczną za tobą szaleć to już się niczym nie będziecie różnili. a zapewniam cię że nie ma nic co mniej przyciąga kobiety niż czytanie książek. to sobie od razu możesz odpuścić w procesie tworzenia "ciacha-kropki" :D

Gość frufru
babiarzem to się trzeba urodzić. do tego trzeba mieć "wdzięk, szyk, szarm, styl". tego się nie nauczysz. tak samo jak się nie nauczyś sex-appealu. albo się to ma, albo nie. więc sorry, nie tędy droga.

Gość frufru
"ofermm a - a zapewniam cię że nie ma nic co mniej przyciąga kobiety niż czytanie książek. " nastepny imbecyl. jak macie target "blachary" to faktycznie odpuśćcie sobie rozwijanie osobowości. wystarczy rozwój portfela. życze szczęścia.

Gość ofermm a
"babiarzem to się trzeba urodzić." no jasne. i od razu po urodzeniu zaglądać pielęgniarkom pod sukienki. ale głupoty gadacie. to się tworzy tak jak każda inna osobowość.

Gość frufru
no jasne. i to same złe niedziewice Cię rozkochały i porzuciły. zresztą, po co a podbijam te dyskusje z Toba. nie o tym jest temat. over z mojej strony.

Gość ofermm a
lala, licz się ze słowami, co? imbecyla to sobie w rodzinie poszukaj.

Gość upppppppppuppppppppupupppppppp

Gość upupupuppppppppppppupppppupppp

Gość upupupupppppppppupppupupppuppp

Gość PanDobraRada.
Jeśli zastanawiacie się czy warto wiązać się z kobietą co miała 7 partnerów zawsze możecie pomyśleć sobie o tym jak spuszczali jej się na twarz, do ust na cycki które tak namiętnie całujecie. Jak dawali jej klapsy podczas ujeżdżania od tylu, jak trzymali ją za włosy i mocno pakowali jej penisa w jej świętą, złotą i najcudowniejszą cipę. A może... taaaaaadam brali ją w kilku, więc wiecie ... ona na czworaka ssie a drugi od tyłu robi swoje. To może pomoże podjąć wam decyzję ... pozdrawiam i nie dziękujcie za POMOC.

Gość dddddddddurs
nie powinno się patrzeć w przeszłość :O