Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola8509

co sądzicie o tym krzesełku? warto?

Polecane posty

za te pieniadze warto tym bardziej ze uzywasz tylko 2 lataok. szkoda ze nie mozna zrobic regulacji wysokosci ale cos za cos

Gość emi****rian
1,5 rocznego dziecka do niego nie wlozysz.....mowie z doswiadczenia ...............nawet chudzinka ma problemy,a co dopiero pulpecik

Gość pazdziernikowy bobas
hm wygodne to jest , fajne ale nie wszystkie dzieciaki chca w tym siedziec moja chrzesnica nie chciala np. i kupili na daremno./

na początku chciałam kupić krzesełko drewniane, ale zorientowałam się ze te drewniane nie mają pasów, mi zalezy na tym żeby móc dziecko do posadzić a żebym mogla sobie coś robić w tym czasie. BOje sie czy nie jest takie krzeselko wywrotne bo moj maly ma 9 miesiecy i juz waży 11 kg

Gość emi****rian
to krzeselko nawet regulujesz na pozycje masz tam regulacje nawet do samego dolu moja juz umie chodzic wiec jak dostanie pic to biegnie na swoje krzeselko i sama siada i pije

Fajne To Twoje krzeselko, ale jak dla mnie ciut zadrogie. Moze znajdę gdzies uzywane podobne. A tak wogole to bezpiecznie jest kupować uzywane krzeselka? Ja np zastanawialam sie nad takim - http://www.allegro.pl/item616788749_chicco_krzeselko_happysnack_gratis.html albo takim - http://www.allegro.pl/item614944985_krzeselko_baby_design_pepe_instrukcja_bcm.html

Gość emi****rian
to drugie bym kupila jakos tak nowoczesniej wyglada.......

Gość emi****rian
no i wiesz co na gwarancji to na gwarancji..........a uzywki tego juz nie maja

czyli kupując krzesełko dobrze jets zwrócic uwage zeby mialo regulacje wysokości? Wtedy jest stabilniejsze? Mozna zostawić dziecko spokojnie i nie wyleci? tzn nie przewroci sie?

Gość emi****rian
napewno masz w poblizu jakis sklep z krzeselkami do dzieci wiec idz i powsadzaj malego i juz bedziesz miala porownanie.....

Gość saleminka8
a ja bym się zastanowiła czy kupować takie krzesełke,dzieci szybko rosną.Moja siostra kupiła i ani razunie użyła :P Już chyba prędzej bym kupiła takie coś,a raczej tego typu u mnie w tesco. Jest krzesełko i stoliczek-tego właśnie typu co linki podajecie z allegro,ale w przyszłości można to rozmontować i jest stolik i osobne krzesło i nawet tanie(drewno-chyba sosna) więc jak 1,5 roczniak bysię nie zmieścił to by się rozmontowało i spokojnie jeszcze do 2-3 lata może używać :)

ja mam to baby design i jestem zadowolona mój ma 10 miesiecy i go wsadzam daje zabawki krzese ło robie na najnizsze i mam spokój i tam siedzi oglada je ale szybko mu sie nudzi bo woli wariowac hihi:-)

dla starszej córki miałam drewniane i fakt uwawane było do 4 roku zycia bo potem miała stilik i krzese łko i chodziła rysowac i inne takie tam dziecece zabawy

ja bym nie kupiła, bo na krótko starczy. mam drewniane - może nie są za piekne ale teraz jak klony mają 2 lata są cały czas w użyciu i jeszcze napewno rok posłużą, zaletą są stoliki.

czy ktoś może ma drewniane krzeselko i moze powiedziec ze jest w 100 proc zadowolony,. chyba jednak kupie drewniane

u moich rodzicow synek ma drewniane i naprawde nie jest dobre nawet na chwile nie mozna samego synka w nim zostawic samego z powodu braku pasow, maly sie zeslizguje z niego i w rezultacie prawie lezy jak je, odpycha sie nozkami od ponozka i w rezultacie krzeselko sie buja trzeba trzymac reka zeby nie polecial z calym krzeselkiem do tylu. to co wkleilam wyzej naprawde jest rewelacyjne moze troche duzo kosztuje ale naprawde warto i jest to zakup na kilka lat.

Ja mam drewnienie bez pasów. Ale szelki za grosze można osobno dokupić i zapiąć w nich dziecko. Ja swoje szelki kupiłam za 7 zł. A krzesełko. Stabilne. Wysokie - blat krzesełka jest na poziomie stołu [nie wiem czy w plastikowych tak jest bo nie sprawdzałam]. Zaletą jest to ze potem będzie miała swój mały stoliczek do rysowania i innych zabaw. No i cena. W hurtowni dałam za nie 86 zł. Posłuży długo. Jeśli chodzi o mnie to polecam drewniane.

Gość moja mala ma 2 lata
i u dziedków ma takie z pierwszego linku autorki. mieści się do niego bez problemu, jej kuzyn ma prawie 3 lata i też z niego czasem korzysta. jest stabilne .