Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kateriana

Czy jest tu jakiś fajny chłopak?

Polecane posty

Gość Kateriana
Podsztwacz:o zadaję po jednym pytaniu na raz, nie z listy.

Gość prosze podaj meila
Kateriana 🌻

Gość Kateriana
Zobaczyłam i co?

Gość Mariusz 2314
:) ja jestem fajny :)

autorka uciekła:) a jeżeli chodzi o mnie "fajny" nawiązując o tematu czyli do pogadnia, czyli z którym mozna porozmawiać:)na wszystkie tematy:classic_cool:

julia...24 Tak ale są pewne granice rozmowy.......A tematów do rozmów pełno..... Fajne określenie fajnego :) :classic_cool:

niewidoczny-oczywiście są pewne granice;) vampire-dlaczego ? jakie tematy dla ciebie sa zakazane?:)

Zakazane?1 hmm żadne ale nie na każdy temat mam wystarczającą wiedze aby się udzielac:P pozatym mam inną definicję fajnej kobiety;) ale ja jestem specyficzny i lepiej jak ode mnei ludzie trzymają się z daleka

poza tym julka masz tyle lat co ja, hmmm ciekawe co skłoniło Cię do udzielania na kafe - jakie rozsterki w realu skierowały Cie w wirtualny świat? tylko prosze nie pisze żeby pocieszać innych albo dla zabawy - co nie pykło w realu, żes teraz tu?

nie nie jestem tu aby pocieszać innych, i tez nie dla zabawy-nio może troszkę:) kiedys czytałam kilka tematów "z zycia wziete"...i od tamtego czasu lubie tu zajrzec a takze udzielic sie od czasu do czasu... A że jestem od jakiegos czasu samotna kobitka mam sporo czasu....haha:)

to witaj w gronie singli;) tja samotność chyba najbardziej pcha w wirtualny świat, tak samo jak nie spełnienie... A co się wydarzyło że samotna? On zostawił czy Tobie coś nie pasowało?

julia...24 A wiec jesteś tu aby pogadać :p A twojej definicji wciąż nie znam, bo pisałaś że żartowałaś :p

Czyli Ty zostawiłaś... nie żal Ci tych kilku lat razem, nie próbował się zmienić czy coś? Zresztą zazdrośc w małych dawkach ma dobry odcień, przynajmiej wiedziałaś ze Cię docenia, podobasz mu się i jesteś atrakcyjna