Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janiaaaaa

Rezygnacja z bycia matką chestną

Polecane posty

Gość my soul
mielismy juz wszystko ustawione, dwa tygodnie przed, nasza szanowna chrzestna nie raczyla nawet zadzwonic i zapytac sie co i jak... nie wytrzymalam, zadzwonilam do niej, a ona na to ze moze lepiej by bylo zeby inna moja znajoma zostala chrzestna bo ona jest taka zabiegana ze musi sie szykowac na weekendowy wyjazd ze swoim xxx.... jak sie wku...... napisalam jej do sluchu ze wystawiac to ona se moze swojego xxx, i ze tak sie osoba dorosla nie zachowuje. zgodzila sie, gadalysmy o tym setki razy, a ona mnie tak wystawila do wiatru, powiem szczeze ze nie mam pojecia co mam zrobic bo mieszkam bardzo daleko od rodziny i znajomych, i nie mam za bardzo kogo wziasc innego, zdaje mi sie ze moja corka zostanie bez chrzestnej, od teraz wiem ze nie moznaq polegac na czyjejs lasce, tylko na sama siebie!!! macie jakies rady, co mam zrobic, POMOCYYYY

Gość madzień
a zastanawialaś się czy od twojej rodziny masz jakiś zaufanych ludzi może ktoś zostanie chrzestnym,, ja jestem w innej sytuacji mam dziecko którego chrzestnymi są muj brat i siostra męża,, nie gadam z nią bo gdy pokluciłam się z mężem chciala mi dziecko odebrać i nagadywała chciała bić to 19 letnia małolata i żałuje że zostala chrzestną mego dziecka nie znalam jej od tej strony zastanawiam się jak zrobić aby ona nie była chrzestną tylko ktoś inny

Nie da sie zrezygnowac z bycia matka chrzestna! Sama mam taka sytuacje u syna, ze gdyby dalo sie wymienic chrzestna napewno bym to zrobila... Ale z drugiej strony dziecko mam ochrzczone i chrzestna nie jest do szczescia mojemu dziecku potrzebna, wiec nie wiem czym sie stresujesz... dziecko niczemu winne... Moj syn ma chrzestna na przeciw naszych drzwi mieszkajaca, a mowi do niej pani- ona ma go gdzies, jak ma urodziny to dla niej zwykly normalny dzien... i wgl jak widzi malego to leb w druga strone.... Ja od niej dla syna nic nie wymagam, a to ze my sie dogadac nie mozemy i ona zlosc na syna przelewa mojego to w d... to mam, na komunie nie zaprosze i przezyjemy....:) Najwazniejsze, ze juz zaden podpis w zyciu nie bedzie przez kosciol wymagany, zeby chrzestna musiala to zrobic....! Chrzestna mojego syna to sis mojego M.

Gość uchhhhh
Przecież konflikty między dorosłymi nie dotyczą dzieci! Co takie półroczne dzieciątko jest winne, że jego rodzice i matka chrzestna są w konflikcie?! I nie ważne kto zawinił, najważniejsze,że dziecko nie zawiniło!

Gość gość
mam podobną sytuację

Gość gość
matka a dokładnie siostra poprosiła mnie, jak byłam w ciąży, nie było mi to na rękę, każdy się dziwił, ale moja kochana mamusia mnie przekonywała!!! Teraz ja poprosiłam ją a ona mi odmówiła, i co było warto nie!!!

Gość szoszunia
witam tu wszystkich tak zbulwesrowanych tym tematem... to wam coś napiszę Ja. Moj mąż jest ojcem chrzestnym syna swojego brata i nam tez by takie coś się przydało aby odstąpic od bycia chrzestnym i w tym wypadku to On czyli jego brat urwał wszelki kontakt od tak i nawet gdyby mój mąż chciał zobaczyć chrześniaka to jest to nie możliwe... więc nie oceniajcie jak nie znacie sytuacji !!!!!