Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobusowaosoba

Brak prawa jazdy-wielki problem

Polecane posty

Gość autobusowaosoba

Nie mam prawka choć bardzo by mi się przydało.Mieszkam pod miastem i wszędzie daleko.Muszę być zdana na męża bo autobusem nie wszędzie dojadę.Dodatkowo wpędza mnie to w kompleksy.Zaraz pojawią się wypowiedzi:to zrób,co za problem.Boję się za to zabierać.Widzę,jak ciężko jest zdać.Obawiam się,że zacznę i się zniechęcę,bo tyle razy ludzie zdają.Pomóżcie mi,doradżcie,proszę Was.

Gość tralalalahahaha
jak umiesz jezdzić to próbuj

Gość Aga221
Moja siora totalne beztalencie jako kierowca- zdała za pierwszym razem moja przyjaciola strach w oczach i postrach drog- za pierwszym razem ja jezdzilam bez zprawka od 15 roku zycia bo tak mnie ciagnelo- zdalam za trzecim:( nie ma regoly

Gość autobusowaosoba
Brak prawa bardzo wpływa na moją samoocenę.Teraz auto nie jest tylko dla mężczyzn,podziwiam kobiety które jezdzą samochodem

sluchaj sprobowac mozesz:) ja wlasnie jestem w trakcie jazd,w sumie juz koncze i zapisuje sie na egzamin..... :)też nie czuje sie pewna ze wszystko stuprocentowo umiem bo robie jeszcze bledy a 6godz tylko mi zostalo:-/ale czemu nie sprobowac?popatrz mnostwo ludzi jezdzi autami dlaczego Tobie ma sie nie udac?skoro innym sie udalo,nie wazne za ktorym podejsciem wszystko tez zalezy od egzaminatora bo jeden na byle czym uwali a innym przymknie oko...Ja tak patrze na okolo to za przeproszeniem takie tłumoki:)z mojego otoczenia maja prawko to czemu ja mam nie miec?sama pomysl:)Zycie masz tylko jedno to korzystaj z tego!!:)to zabawa.Sprobuj.

dokładnie, pomyśl jacy ludzie mają prawka i jeżdzą? czy oni wszyscy są tacy super inteligentni, zręczni i w ogóle nie wiadomo jacy? nie, to zwykli ludzie, nieraz jeżdzą jak idioci, a jakoś zdali!

Gość autobusowaosoba
Część kierowców ma prawko załatwione. Macie rację,że po niektórych bym się nie spodziewała ,że zrobią kurs.

dlatego uwierz w siebie :) dasz rade!! bedziesz niezalezna,gdzie tylko bedziesz potrzebowac to siadasz w autko i jedziesz:) korzystaj z zycia:)

Gość autobusowaosoba
aniiia-dzięki za wsparcie.Marzę o tym,żeby być niezależną w tej kwestii.

Gość ja spałam*****
Jak nie dasz rady to tylko kasa w błoto

Gość instruktorka
głowa do góry zapisz się na kurs do kobiety będzie Ci łatwiej sama uczę to wiem

Gość autobusowaosoba
u mnie w okolicy chyba nie ma kobiet-lnstruktorek.Szkoda.

Gość świadek
Moja kuzynka kiedyś stwierdziła, że nie robi prawka, bo woli być "damą wożoną". Na co stwierdzam, że sama z siebie robi inwalidkę. Lepiej być niezależnym i nie czekać na łaskę lub niełaskę innych kierowców w rodzinie. Autorko - nie zniechęcaj się tylko dlatego, że część ludzi oblewa egzamin. Jeśli nie zdasz za pierwszym razem - zdasz za drugim ;) BTW ja zdałam za pierwszym razem, w mojej grupie było ok 20 osób i nie zdały tylko 3 ;)

Gość zapisuj sie na kurs
dziewczyno jak ja zdalam to i Ty zdasz! :D. Nigdy mnie nie ciagnelo do samochodow a na kurs zapisalam sie bo brat mnie zmusil :D. Sama nigdy bym sie nie zdecydowala. Poszlam i zdalam za pierwszym razem, a przed egzaminem w ogole nie jezdzilam, miala chyba z miesiac przerwy. Do tej pory dziwie sie jakim cudem zdalam...takie beztalencie drogowe :D

Gość świadek
prawiczek --> zgadzam się, są osoby, które po prostu nie są do tego stworzone. Jednak autorka nigdy się nie dowie czy jest jedną z nich dopóki nie spróbuje. Natomiast, jeśli Ty należysz do takich osób to widocznie nie powinieneś prowadzić samochodu. Fakt, może to Cię wpędzać w kompleksy, ale obiektywnie patrząc lepsze kompleksy niż zagrożenie na drodze...

Podstawa to znalezc dobrego instruktora, ktory jestcierpliwy nie wydziera sie za byle co. ja mialam beznadziejnego...nieczego mnie nie nauczyl...oblalam, pozniej znalazlam super instruktora (dodatkowe jazdy)i to dzieki niemu zdalam :) i jezdze juz od 2 latek...a tez mialam stresa strasznego...Glowa do gory! Odwagi a na pewno sie uda :) Powodzenia!!!!

Gość świadek
prawiczek --> co Ty opowiadasz? Znam kilku facetów, którzy nie mają prawka i jakoś z kobietami nie mają problemów. Chyba, że zadajesz się z blacharami - to taka moja rada - zmień towarzystwo.

Gość oljuhjk
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.Dasz radę!

Gość controlka
przyłączam się,bo też mam taką sytuację

Gość autobusowaosoba
prawiczku,serio nie masz prawka czy tylko tak żartujesz?

Gość upupupppupuppppppppppppppppppp