Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach lawendy

bagaż podręczny...proszę o radę

Polecane posty

Gość zapach lawendy

Za kilka dni lecę do Niemiec na ślub siostry.W prezencie kupiłam zestaw porcelanowy,lecz nie wiem czy mogę przewieź go w bagażu podręcznym-szkło.Proszę o radę:)

Gość mi sie nie unromowalo a mam 23
sadze ze raczej nie bedziesz mogla, ale poczytaj jeszcze na stronie linii ktorymi lecisz tam powinno byc wszystko wyjasnione

Gość zakopawer
ja też miałem podobry problem,ale nie mogłem nigdzie poszukać wiadomości na ten temat i kupiłem coś innego niż szkło:)

Gość ARA196
Są ściśle określone wymiary bagażu podręcznego, który można wziąć na pokład. Wiąże się to pewnie z wymiarami szafek, do których w samolocie takie rzeczy się chowa. Jeśli się łapiesz to nie ma problemu jeśli nie mogą nie wpuścić i wtedy nadasz na bagaż dobrze oznakowany.

Gość zapach lawendy
mój bagaż ma tylko 7 kg,więc ciężar ok,ale to szkło?Jeśli prześwietlą torbę i zobaczą filiżanki? Ale sobie wymyśliłam prezent:(

Gość jesli wazy 7kg
to ok. Ale pewnie to jest duze pudlo to nie zmiesci sie do schowka w samolocie. Jesli male to ok. Nie powinni sie doczepic. Nie takie rzeczy sie przewozi w podrecznym :) moze wyslij kurierem albo autobusem??