Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestescie porazka

na jakich ludzi wychowacie swoje dzieci skoro jestescie tak zawistne???

Polecane posty

Gość jestescie porazka

Zlosc, nienawisc, zazdrosc kipi tu na co 2gim topiku, jakas masakra!!! Zachowujecie sie jak psycholki, to sie nadaje do psychiatryka!!!!!!!!!!!! Nie macie za grosz jakiegos taktu, kazda sobie skacze do oczu! Wasza zmijowatosc, podlosc i uczucie wyzszosci jest po prostu nienormalne, jestescie histeryczkami i furiatkami!!!!!! tez jestem matka, jestem zazenowana po prostu:o:o:o

Gość zgadzam sie z autorką
kazdy nowy temat zaczyna sie od głupich odpowiedzi jezeli ja nie umiem odpowiedziec na dane pytanie to tego nie robie a większosć chocby głupote ale musi napisac...

Gość jestescie porazka
:o to nie ja;)

Gość jestescie porazka
Zlosc, nienawisc, zazdrosc kipi tu na co 2gim topiku, jakas masakra!!! Zachowujecie sie jak psycholki, to sie nadaje do psychiatryka!!!!!!!!!!!! Nie macie za grosz jakiegos taktu, kazda sobie skacze do oczu! Wasza zmijowatosc, podlosc i uczucie wyzszosci jest po prostu nienormalne, jestescie histeryczkami i furiatkami!!!!!! tez jestem matka, jestem zazenowana po prostu

Gość ja 1987
zgadzam się z tobą, takie zachowanie spowodowane jest chyba chęcią zaistnienia i wywyższania się nad innymi- często zdarza się tak że te panie mają o wiele większe problemy z jakimi sobie nie radzą i na siłę chcą się poczuć lepsze... ;/ tylko po co ?!

Gość jestescie porazka
brawo, blyszczysz inteligencja:o

Gość jestescie porazka
Nie prowokuje, zaczelam czytac ten dzial i oczy mi na wierzch wyszly:o

Gość zalozycielko
opanuj sie,dobrze,ze ty nie masz dzieci:P

Gość jestescie porazka
Zlosc, nienawisc, zazdrosc kipi tu na co 2gim topiku, jakas masakra!!! Zachowujecie sie jak psycholki, to sie nadaje do psychiatryka!!!!!!!!!!!! Nie macie za grosz jakiegos taktu, kazda sobie skacze do oczu! Wasza zmijowatosc, podlosc i uczucie wyzszosci jest po prostu nienormalne, jestescie histeryczkami i furiatkami!!!!!! tez jestem matka, jestem zazenowana po prostu

Gość zgadzam sie z autorką
kurwa ze tez sie komuś tak chce masakra...

Gość jestescie porazka
ja mam dzieci;) jestem ciekawa do ilu stron dociagnie ten, ktory kopiuje;)

Gość hjadfneori
jestem tego samego zdania-karmicie piersia zle bo za długo bo wywalacie cycki,nie karmicie zle bo wyrodne matki,dajecie słiczki fuuuj sama chemia,kupujecie hugfgiesy-fuj najlepsze pampersa,dajecie smoczka-boze będzie miało wade zgryzu,dajecie słodycze-tragedia,wsadzacie w chodzik-pokrzywi sie,nosicie na rekach-rozpiescice,cokolwiek sie nie zrobi czy o czym sie nie napisze ZAWSZE jest któras najmadrzejsza co powie ze jestescie kretynki,nie nadając sie na ma\tki....czasem to sie czytac tego nie chce...