Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evilnem

Bromergon,Duphastin i Spironal a CIĄZA?!?!

Polecane posty

Hejka internautki :) mam problem. Stwierdzono u mnie PCO i podwyzszona Prolaktynke, 3 cykl biore Duphaston (16-25dc) i 1X0.5 Bromergon & 1X2 Spironal. Przez ostatnie 2 cykle wszystko bylo oki, okresik byl jak sie nalezy, a w tym cyklu... najpierw miesiaczka spozniala mi sie 6dni a potem wlasciwie krwawienia nie bylo tylko plamienie + silny bol piersi w okolicach pachowych i juz jestem po tym plamieniu trwajacym okolo 5 dni a nadal szyjka macicy wydaje sie byc rozpulchniona i zamknieta (czyli nisko) Dodam ze prawdopodobienstwo ciazy jest znikome, ale jest... i powiedzcie co mam zrobic? odstawic na wszelki wypadek leki i przerwac leczenie?!? Dodam, ze nie ma mnie w miejscu zamieszkania do polowy maja i nie moge sie skontaktowac z moim ginem ( nie odbiera tel ) POMOCY!! Zrobilabym test, ale ponoc nie jest od obiektywny podczas przyjmowania powyzszych tabletek. POMOCY!!!!CO RADZICIE?

Oczywiście, że test jest ważny, jaki wyszedł? najlepiej zrób z krwi beta-hcg... bromergon i duphaston można używać w ciąży. Spironal - nie wiem, co to jest i na co, zobacz w ulotce.