Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z opola

________STYCZEŃ 2010_______

Polecane posty

Martwię się.. To moja pierwsza ciąża i doświadczenie z tym zerowe.. Mam wrażenie , że lekarz mój mało czasu mi poświęca.. Nie uzyskałam od niego żadnych praktycznych porad.. Jedyne co to mnie zbadał 2 dni temu , potwierdził tym , że wyczuwa ciązę.. a resztę wiedzy muszę wyciągnąć z książek.. To normalne czy jestem przewrażliwiona??

a ja padnieta po tym weekendzie jestem martha powinnas mniec lekarza ktoremu bedziesz ufac jesli wydaje ci sie ze ten nie poswica ci tyle uwagi ile potrzebojesz to zmien, powinnas czuc sie pewnie z lekarzem prowadzacym. czaSEM ZDARZA SIE ZE LEKARZE PO LEBKACH PRZYJMUJA PACJENTKI SZCZEGOLNIE NA nFZ , wiem cos o tym bo sama na takiego trafilam niepotrezbnie sie tylko denerwowalam, pomysl o tym i glowka do gory. liduchna jak znajdziesz czas i juz sobie odpoczniesz to napisz jak sie wszystko udalo

heja 🖐️ odebralam wyniki, wsyztskie dobre :) ow, hbs i toxo ujemne :D byle za tydzien dostala dovre wiesci to juz bede bardzo szczesliwa :) jakos ciazy nie czuje :( tzn mam jakies tam mdlosci ale zanikajace... jetsem zmeczona wiecznie i glodna ale jak papuszka ... ale jakos mam dolki ... :( Liduchna czekamy na opis :) tez sie poplakam ! piekny CUD!

tez czekam na relacje z imprezki :) poza tym to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NOWOŻEŃCÓW izia- dzięki ze mi przypomniałas swoją wypowiedzią że zapomniałam w czw odebrać wyniki z badań, przez te wszystkie rzeczy na głowie to już o wszystkim zapominam! szok! tylko się w łeb walnąć. u mnie weekend pracowity ale na \"własne konto\"- na budowie więc człowiek jakoś to przyjmuje lepiej i za dużo nie narzeka że musi robić. poza tym miałam imieniny teściowej.- aż przykro patrzeć wszyscy się chwalą że ich dzieci ciąży itd. a ta nawet nic nie pisnęła że pierwszego wnuka będzie miała- jakby się nie było czym chwalić bo przed ślubem się urodzi!!!! że też mi się taka trafiła wiedźma. koniec narzekania. miłego dnia - lece po te wyniki jeśli jeszcze są!! :)

to znów ja, odebrałam wyniki i są chyba ok. ale zainteresował mnie wynik glukozy: norma to: 65-110 mg równo 5 miesięcy temu miałam - 88mg teraz mam 68mg badanie było wykonane w tym samym lab u tej samej osoby ale czy to nie dziwne że tak spadło w ciąży??? jeśli ktoś miałby jakieś wnioski to dziękuję za opinię:)

kokoszanko jest w normie i to najwazniejsze nie ? :P ciesz sie ze poki co nie masz klopotow z cukrem :) a ja sobie przypomnialam czytajac Ciebie ze nie odebralam wynikow moczu :D heheheee bede musiala tam podejsc ...

co tu takie pustki ? dziewczyny zauwazylam ze od 2 tyg kiedy mam rgazm to stawia mi cale podbrzusze takie uczucie jakby mi ktos ze 4 sruby w roznych miejscach macicy wbijal :( i to klucie idzie az do pepka ... dziwne ! a moze nie moge miec orgazmow bo macica sie stawia ? oczywiscie to sie dzieje rownolegle z orgazmem i od razu odpuszcza jak juz jest po ... :D

Ja ze strachu nie uprawiam seksu od prawie 3 miesięcy i nie wiem kiedy przyjdzie mi na to ochota :/ mężulek musi wytrzymać :)

co do wagi u gin. to mój ma elektroniczną i każe na każdej wizycie stanąć i się zważyć na jego oczach, ale odczytu wyniku nie widzi:) ale jak się ważyłam na normalnej wadze dzień wcześniej to mi co innego pokazała więc warto ważyć się na 1 wadze w czasie ciąży żeby nie było nieporozumień i szpitali niepotrzebnych. a jeśli chodzi o sex to ja korzystam jak mogę, facet by wytrzymał ale po co sobie odbierać przyjemności to dziecku nie szkodzi chyba,że lekarz zabroni bo np. ciąża jest zagrożona; ja zauważyłam mimo bardzo rzadkich stosunków jakby mi się \"kanalik \" zwęził- jak u dziewicy normalnie,ale to niezbyt mi odpowiada:( korzystajcie dziewczyny póki możecie bo może się później okazać że nie macie czasu, ochoty, albo nie możecie po porodzie....

Sex?! My przez tak dlugi czas dzidziusia robilismy, ze teraz odpoczywam... :) Zebym tylko miala ochote - a tu NIC... :(

Gość zatroskana1
...przyszedl czas na pozegnanie... trzymajcie sie dzielnie i myslcie tylko pozytywnie :)

Gość gosieńka 22
Zatroskana pisała we wcześniejszych postach, że ma 22 czerwca czyli dzisiaj ma USG. :-(

heja babki:)melduje sie po imprezie;) dopiero dzis odespałam wszystko. zabawa wyszła rewelacyjnie.musiałam mało jesc zeby mi gorsetu nie rozsadziło i szybko sie meczyłam podczas balów.atmosfera super,goscie tez sie bawili ,mimo ze na 40 osób 7 nie przyszło w dniu wesela,a pare dni wczesniej potwierdzali jeszcze...do domciu wróciłam o 2 bo sił juz nie miałam ,ale goście podobno jeszcze sie bawili:)przyszło sporo znjomych osób pod urząd i delegacja z pracy-alkoholu na koniec została jedna flaszka!!;) wczoraj załatwiałam sprawy urzedowe przed przeprowadzka,zmianiałam nazwiska swoje i małego(banki,urzedy,zus....)oczywiscie prawie wszedzie kreśliłam bo starym nazwiskiem sie podpisywałam:) pare fotek wrzuciłam na stopke;) dziekuje wszystkim za życzenia!!!:):)pogode mi zesłałyście super:)

Liduchna :) ale z Ciebie sliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!! :) usmiech jak u modelki!!!!!!!!!!!!!!!! :) pieknie! pieknie wygladaliscie!!!! widze ze wsyztsko sie udalo :) no bo jakby inaczej ? :D a brzuchola laska to Ty normalnie mnie szokujesz! ja tez Wam wstawie mojego z wczoraj ale z innej perspektywy i powiem Wam ze z tekiej co zrobilam to widac brzuszka a nastojaco to bardziej jakbym sobie pojadla :) zatorskana przykro mi bardzo :( jestes juz 4 :( buuuuuuuuuuu :( pamietaj czas leczy rany!!!!! jak znajdziesz sile to napisz co sie stalo dobrze ? ❤️

teraz powinno byc dobrze :) aha waga 3 dni temu -0,5 kg :) wiec to nie jest z przejedzenia :) pewnie chlop jak dab mi tam rosnie :D jaka ja dowciapna! ... jak se wspomne ze ze 6 dni bedzie chwila prawdy to ... :(

Zatroskana.. tak strasznie mi przykro... :( MUSISZ byc silna kochana!!! :* liiduchna cudowne zdjecia i sliczna z Ciebie kobietka. Szczescie bije od Was na tych zdjeciach :) Iza - sliczny brzusio! :) PS. Jutro o 17 moja kolej usg..... boje sie cholernie...:(

Mioniotka kochanie jestem z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musi byc dobrze! juz 4 dziewczyny... juz koniec zlej passy!!! bedziesz to miala za soba i bedziesz sie cieszyc malenstwem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) zobaczysz!!!!!!!

Liduchna slicznie wygladałaś :):):) Iza brzusio fajniusi :) Miniotka wszystko będzie dobrze :)

liiduchna- ślicznie wyglądałaś, fajnie że się wszystko udało zatroskana- bardzo mi przykro ale głowa do góry,będzie dobrze. izia- fajny brzuszek :) po niezbyt miłym weekendzie jestem z rana rozbita- w sobotę idę na ślub, dzidzia nie ma jeszcze 12 tyg a mi tu beznadziejna opryszczka wyskakuję, już myślałam że może do 12 tyg wytrzymam bez ale nie, jak na złość. nie wiem co z nią zrobić czy któraś z was miała takie problemy?? bo słyszałam że nie można używać maści i tabletek, a co z plastrami compeed? może się ktoś wypowiedzieć? pozdrawiam:)

Hejka. Opryszczka na ustach nie ma się co przejmować zbytnio,ja miałam już 3 razy,a w roku to mam śednio 20. Tzeba tylko uważach przy pieszczotach,żeby partner nie przeniósł wirusa w okolice intymne.pozdawiam:)

kokoszanko moja kolezanka bodajze kolo 8 tyg dostala opryszczke i lekarz powiedzial ze mniejszym zlem w tym przypadku beda leki typu zovirax (ona miala inny lek nie pamietam nazwy) niz bakterie, wirusy kotre moge uszkodzic dzidziusua! idz koniecznie do lekarza z tym !!!!

hihiiii i calkiem inna opinia ... tak to jest na necie :) ale uwazam ze powinnas to skonsultowac z lekarzem :) Domi jak sie masz ? 🖐️

No włąsnie różnie z tym,mi lekarz mówił,ze wirusa opryszczki nosimy w sobie i w momencie lekkiego osłabienia atakuje,ale ten na ustach nie jest groźny dla dziecka,ja opryszczki nie leczę,sama mija po paru dniach. Ale jak kokosznatko martwisz się,to odwiedź lekarza. Izia,dzięki,u mnie wporzo,wczoraj miałam USG,dzidzia 2,7 cm,wiek USG zgodny z wiekiem ciąży,czyli 9 tygodni i 4 dni.:) Widziałam bijące serduszko i jestem happy:)Za 3 tygodnie ide na to USG co sie mierzy NK i takie tam. POzdrawiam