Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregora boa

właśnie podsłuchałam rozmowe mojego szefa z kumplem

Polecane posty

Gość gregora boa

opowiadał że specjalnie zatrudnia jakieś laski do firmy które są łatwe bo potrzebuje do sexu bo żona jest w szpitalu z ciążą przez 5 miesiecy.Mówi że niektóre są takie wdzięczne za umowe i pensje że sie z nim bzykają super :-O pracuje tu od 5 lat i jestem ksiegowa, mówie o takich laskach do biura. co o tym sądzicie ? To jest prawda i nie prowokacja, pili koniaka i tak sobie pogadali na luzie.On nie jest wlascicielem tej firmy.

Gość lklklklkl
Skoro zatrudnia fajne laski, żeby je wykorzystać, a skoro Ty pracujesz tam juz 5 lat i jesteś zdziwiona o takim precedensie, to znaczy, że do fajnych lasek szefa nei należysz :D

Gość gregora boa
tak, nie należę do lasek szefa które bzyka i jestem z tego dumna więc o co ci chodzi ? to nie znaczy że jestem brzydka tylko mam męża i nie interesuje mnie on a nawet nie jest w moim typie natomiast te młodsze dziewczyny bzykają się z nim dla umowy o prace -w tym kraju naprawde jest zacofanie przecież mógłby przyjąć dziewczynę z dośw i wykształceniem a nie takie prostytutki

Gość lklklklkl
Skoro ciebie szef nie tyka, to po co się złościsz? Musisz wysluchiwać jęków zza sciany czy co, zazdrośnico? :D:D:D

Gość gregora boa
bo kobiety w Polsce tak sie traktuje, nie bierze sie fachowca z wykształceniem tylko żeby dupy dawała

Gość kdsmkdkdfdss
tak , a wykształceni ludzie nie mają pracy , bo zatrudniane są łatwe panienki . Na wszystko trzeba mieć sposób ale to głupie :-/

Gość a kto wypracowuje
zysk dla firmy? Może jednak one coś potrafią? Czy firmę stać na to, żeby dawać etaty za nicnierobienie?

Gość lklklklkl
Wydaje mi sie, ze dostajesz za małą pensję i się bulwersujesz. Bo wiesz, ze nie masz szans na awans w porownaniu z tamtymi "fajnymi laskami" i dlatego taki bulwers teraz strzelasz.

Gość gregora boa
to ty sie bulwersujesz, tamte dziewczyny to prawda, nic nie potrafią ale to jest skomplikowana sprawa, jak jest jakis klient ze zleceniem to on na tą laske zapisuje, ogólnie jest bardzo duża rotacja tych dziewczyn, robi z kumplem rozmowy kwalifikacyjne i później jakies przyjmują i tak wkółko, jest pewna grupa pracowników stałych + te dochodzące jakieś prostytutki. Kiedyś wziął taką biedną dziewczynę, samotna matka z małym dzieckiem, młoda 20 lat to nie potrafiła komputera włączyć.Ona sie cieszyła że ją do baru na obiad zabrał, taka była biedna

Gość to musi byc swietna firma haha

Gość gregora boa
zdziwiłbyś się ale to bardzo znana firma :-O tzn są jej oddziały w całej Polsce

Gość świadek
Szef to kutas i tyle. I kiedyś trafi na taką co ma łeb i wtopi :P Zresztą na jego miejscu warto się zastanowić czy opłaca mu się taka rotacja za sex - jakby się te pozwalniane laski skrzyknęły to mogłyby się bardzo łatwo i bardzo szybko zemścić :P Zdecydowanie łatwiejsza (i pewnie tańsza niż za cenę szkolenia nowego personelu) byłaby wizyta w burdelu.