Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonyy

co sie dzieje z moja dziewczyna

Polecane posty

Gość zaniepokojonyy

wciaz je. dzis rano 2 kanapki z miodem potem bulke z mozarella zapiekanke duze laysy chrupki drozdzowke 8 kanapek jestem bardzo zaniepokojony. nie wiem z czego to zachowanie wynika. zaznaczam ze nie jest gruba ma 168 wzr wazy kolo 63kg. jak jej pomoc?

Gość zapewniam...
napewno nie jest w ciąży

Gość inanah
zabierz pieniadze

Gość bbgfb
może ma taki kaprys? ja tak mam i przyznam że lubie te napady głodu jem wtedy wszystko co mi wpadnie w rece potem mam brzydko mowiac sraczke:) a pozniej mam 2 dni wstretu do jedzenia hehe:) w taki sposob schudłam 6kg:)

Gość moze ma jakiesw wachania
hormonalne. chwiliwow nie rob nic, jak ej nie minie po 2 dniach to wtedy sie pomartw l;)

a bierze pigulki antykoncepcyjne? chociaz ja np. podczas owulacji wiecej jem... no i teraz rzucam palenie i tez sie obzeram... niektorzy tez jedza w stresie, duzo moze byc czynnikow

Gość bbgfb
może wsyp jej srodek przeczyszczajacy:)

Gość Znawca928
Jest to tzw. depresja głodowa. Występuje najczęściej gdy osoba przeżywa trudne, stresujące lub ciężkie chwile. Rzadziej pojawia się podczas ciąży.

Gość zaniepokojonyy
pierwszy raz widze cos takiego. ja bym chyba wymiotowal po takiej ilosci jedzenia. moze ta depresja. ciaze wykluczam. wiem ze to dla kobiet drazliwy temat wiec nie wiem jak porozmawiac z nia o tym

Gość zaniepokojonyy
dzis. wczoraj sie z nia nie widzialem. ale w niedziele tez nono stop cos jadla

Gość zaniepokojonyy
zapytam co slychac jak zwykle odpowie ze ok. ja spytam czy ma problemy spojrzy dziwnie i powie nie. nigdy nikomu sie nie zwierza. ani mi ani kolezankom rodzinie. jest typem samotnika. wiec jak?

Gość zaniepokojonyy
najczesciej mowi o marzeniach. ze chcialaby byc wolna. zyc bez schematow inaczej niz wszyscy, nie chce stabilizacji... tyle z naszych rozmow o zyciu. jest niedostepna nigdy nie powie co jej w duszy gra