Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegowate_zycie

Czy dziewczyna z taka uroda ma jakies szanse na chlopaka? Foto

Polecane posty

a lindsay lohan? ona ma to samo co dziewczyny na fotkach, tylko, że całe cielsko ma w tapecie:)

Gość wwrrr
mnie piegi ogolnie sie podobaja, fakt, w mniejszych ilosciach, ale nawet takie nie sa czyms dyskwalifikujacym, kiedy sie ktos zakocha

Gość pityyyyyyyyyy
chodziłam z taką do klasy w liceum i wszyscy panowie na nia lecieli. miala do tego piekne rude wlosy i zielone oczy

gdyby miała w sobie charakter który by mi pasował to kto wie, z wygladu nie odstrasza mnie jeszcze i ma niebieskie oczy;) po za tym lubię rude

Gość piegowate_zycie
ale dziewczyna z piegami juz nie jest atrakcyjna tak jak dziewczyna bez plam na buzi :(

Gość oliwencja
nie ma co dramatyzować różni są ludzie i rózne gusta maja jak mawia moja babcia na kazdy towar kupiec jest

Gość gewrgsdgrgfd
dziewczyno...wiesz co ja robiłam w dzieciństwie, żeby mieć piegi?? kładłam sobie sitko na twarz i sie tak opalałam:D:D:D - mówie serio. teraz moze troche bardziej zmadrzałam, ale dalej mi miekna kolana na punkcie piegów:D

tez mam piegi na nosie i troche na policzkach i nie jest to moim zmartwieniem, tylko ja mam takie bledsze - reczta ciała gładka

Gość gregsdgsd
piegi nie sa złe...moze nie az w takich ilosciach, ale sa słodkie...zreszta ja mam gruba pupe a znalazłam chłopaka:D

Gość MARS_27
współczuję ci ...

Kobieto, ciesz się! Ja mam rumieńce na całą twarz, ale już się przyzwyczaiłam :D:D:D Nie jest źle!

Gość piegowate_zycie
a jak ktos ma cala buzie w piegach to kazdy patrzy na niego z odraza ;[ tak jest w moim przypadku :(

Gość wwrrr
glupoty gadasz. z odraza mozna patrzec na cala twarz w pryszczach, a Ty po prostu masz kompleksy

Gość piegowate_zycie
tylko, ze ludzie patrza na mnie nie tak jak na inne dziewczyny.. i mowia mi, ze bez piegow bylabym ladna.. wiec jak mam to rozumiec jak nie odraza do mnie :(

Mój chłopak ma takie piegi i jest bardzo przystojny. Uwielbiam je :)

Gość piegowate_zycie
raz szlam i chlopacy jacys za mna i jak mnie wyprzedzili mowili: fuuj jaka brzydka piegowata.. cos w tym stylu, i jak tu sie nie zalamac wiedzac, ze budzi sie odraze u innych ludzi.. i to nie byl tylko ten jeden przypadek :(

Gość luzak gepard chester
Piegi mi się podobają :) Ale na miłość boską, nie w takich ilościach jak na zdjęciach... :o

Gość piegowate_zycie
:(

nie wiem jestem kobietą... dla mnie ciało skąpane w piegach jest baaardzo nieapetyczne tyle, że to nie mi masz się podobać ....

Gość piegowate_zycie
kurcze.. cale zycie mam schrzanione juz do reszty :(

Gość pieguskaaa
Ja mam podobnie :o W lecie wychodzą mi piegi, a co gorsza pojawiają się nowe PIEPRZYKI :( Piegi później znikają ale te ohydne pieprzyki pewnie będę mieć do końca życia :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jak wczoraj dalam swoje zdjecie to zostalam zjechana ze daje zdjecie kolezanki,i ze sie z niej smieje.a prawda jest taka ze chcialam sie dowiedziec czy kobieta na wozku moze sie podobac.mowiac szczeze mnie sie piegi nie podobaja natomiast rude wlosy jak najbardziej...

Gość pinky1411
ja nie cierpie swoich piegow dala bym wszystko tylko by sie ich pozbyc mam 16 lat i mam z tym wielki problem za kazdym razem jak gdzies ide musze dac puder na twarz..ale ja nie chce nie lubie pudru...tylko rzyby je ukryc ale teraz sie troche ciesze bo sie polowy pozbylam chcilabym miec twarz bez piegow tak jak moje kolezanki zazdrosze im ..I mam pytanko czy to prada ze jak dorastasz piegi znikaja...prosze o odpowiedzi:)