Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieta po slubie

z wizyta u papieza

Polecane posty

Gość swieta po slubie

czy byla ktoras z was po slubie z wizyta u papieza?albo wybiera sie?jak wrazenia?jak sie to zalatwia?bardzo bym chciala jechac mimo ze JPII juz nie zyje...

Gość Ag221
qrwa trzymajcie mnie ludzie lepiej sie do sasiada przejdz a nie do papieza który by ci na lep nadepnal bo by cie nawet nie zobaczyl....przeciez cala ta mafia ma na nas wyjebane i przez takich ludzi jak Ty maja za co zyc....!!!!

Gość Zakochana w zelkach-Misiach
Wiesz co, moja ciotka jest zakonnica. W Rzymie prowadzi wraz z innymi siostrami Dom Polskiego Pielgrzyma.Wszyscy z mojej rodziny, ktorzy brali slub byli na audiencji z nim.Ogladalam ostatnio zdjecia siostry po wizycie w watykanie.Oboje z mezem ubrani w slubne stroje staneli przed Ojcem SAwietym i On udzielil im Apostolskiego Blogoslawienstwa.Przepiekne zdjecia i wspomnienA. ja taka wizyte tez mam obiecana.Nam w rodzienie audiencje zalatwia bezposrednio ciocia, a tak to nie wiem jak cos takiego zalatwic...

Gość audiencja
ja sie bezposrednio informowalam poprzez biuro polskiego pielgrzyma w rzymie.musisz sie tam zglosic po prostu a oni wydaja juz taka przepustke na audiencje-miejsca dla nowozencow sa w sektorze blisko papieza B16-niestety nie ma juz Blogoslawienstwa osobistego w sensie juz nie mozna podchodzic do papieza i klekac przed nim.papiez B16 zniosl ten piekny zwyczaj JPII.szkoda:( ja jestem dopiero przed ta audiencja ale juz mamy wyznaczona date na 20maja br. :) aha potrzebujesz wybrac zaswiadczenie z twojej parafii ze slub zostal zawarty (tzn.data,imiona i nazwiska,nazwa parafii,pieczec).to naprawde prosto zalatwic:)powodzonka!