Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liiduchna

dowóz gości na miejsce???

Polecane posty

witam.mam wesele w czerwcu w mieście elblągu.urzad cywilny jest w centrum a sala weselna na obrzezach miasta .musze gościom zagwarantowac tam dojazd??

Gość Moteuci Jota
jasne, że nie! niech zapierdalają z kapcia! :)

mysle ze nie,najwyzej wezmiesz kilka osob w autach z innymi goscmi, ja tez mam podobnie,ale nie robie specjalnego transportu,i tak wszyscy beda zmotoryzowani lub podwiezieni przez kogos.

no własnie tez tak myśle ale moja siostra wyskoczyła z wielkimi pretensjami ze jak tak można..

Oczywiście , że tak nie wyobrażam sobie inaczej. Przynajmniej zorientować się kto jest zmotoryzowany i ile ewentualnie ma miejsca, żeby kogoś zabrać . No jakoś nie widzę tego by ktoś musial np brać taxi by dojechać na salę:O

Gość Ag221
qrwa czy was wszystkich pojebało!!!!! Jaki dojazd a co to sa male dzieci ktore trzeba przez ulice przeprowadzic...???? Pewnie załatw im jeszcze wszystkim noclego w 5-gwiazdkowym hotelu kup ciuchy na wesele i jeszcze daj w lape na prezenty dl Ciebie.... Ty zapraszasz gości i kazdy wie gdzie co jest wiec chyba mamy 21 wiek i sa taxówki i samochody.... Mi by nawet do głowy nie przyszło zeby goscia dojaz organizowac...

Gość Do Ag221
GościĄ??? :O

Gość Ag221
nie czepiac mi sie tutaj!! nie wszyscy sa doskonali staram sie

Ag221 > Oooo....to widzę , że jak do tej pory miałam szczęscie bywać na ślubach gdzie młoda para dbała o swoich gości by byli zadowoleni a nie widziała (para młoda) tylko czubki swoich nosów i miała gości gdzieś.

Gość Benek benek
Wielkie haloo załatwiasz ze 3 mikrobusy i jedziemy. Nie każdy bierze na slub samochód, bo przecież trzeba cos wypić na weselu. A pózniej to już kazdy wraca z wesela jak chce.

Gość Ag221
do jabłka: na wesele nie zapraszasz dwa dni przed wiec jestes w stanie sobie kierowce zalatwic no chyba ze ktos ma w rodzinie same wysokie glowy wiec najlepiej limuzyne zeby nie samolot...

Oczywiście , że mogę sobie załatwić kierowcę który pojedzie ze mną ale zapłacisz za niego czy będzie musiał całe wesele siedzieć w samochodzie. Pewniej najlepiej by było by każdy przyjechał i wrócił własnym samochodem to by i alkoholu dużo nie poszło:P Na moim weselu miałam zapewniony dojazd dla gości. Nikt nie musiał się martwić czym dojedzie i wróci. Poza tym miałam również kierowcę który był przez całe wesele jak by ktoś chciał wcześnie wracać ze względu na dzieci itp.

Gość omg - znowu ty
trzeba zrobić rozeznanie i policzyc ile gosci nie będzie miało jak dojechać i tym gościom trzeba załatwić dojazd; jesłi wszyscy sie zmieszczą w samochodach znajomych to też będzie ok.

czerwone jabłko - u nas będzie podobnie, dowóz gości na salę zapewniony a i kierowca będzie przez cały czas na weselu by ewentualnych wcześniejszych gości odwieźć do domu. Biorąc pod uwagę całość kosztów wesela 600zł nie stanowi przeszkody niedopokonania... Sama do tej pory bywałam na weselach gdzie zarówno dowóz jak i powrót gościom zapewniali młodzi.