Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blacharz z fajną furą

Blachary to najpiękniejsze kobiety, ale nie każdego na nie stać

Polecane posty

Mam kasę i mam dostęp do najpiękniejszych kobiet, niczym gwiazdy filmowe, zrobione, wystrojone, wypachnione, zadbane, błyszczące i budzące zazdrość w towarzystwie! I wszyscy mi zazdroszczą, że zawsze się pokazuję z najbardziej atrakcyjnymi kobietami. A przeciętne brzydule zostawiam przegrańcom!

Gość piekna blachara
hahaha co z tego ze masz kase, jak widac ze masz pusto w glowie

Nie mam pusto w głowie, po prostu kobieta ma być przede wszystkim piękna, zadbana, żebym miał prestiż. Ma mieć nienaganna i estetyczną prezencję

jak podjade poltkiem pod remize to kazdna na zabawie jest moja nawet jednoki heniu

Gość karolciaaaaaaa87
Jestem kobietą i zgadzam się z autorem w 100% :) No a prawda jest oczywista - najpiękniejsze, zadbane, eleganckie kobiety mają najlepszych facetów :) Rzadko się zdarza aby jakaś mała grupa pyza z tłustymi włosami, brzydkimi włosami jeździła jaką ładniutką A5 czy A6 :)

"jeśli to,kim jesteś zależy od tego,co masz-to kim będziesz,jeśli wszystko stracisz?" S.Covey

Stać mnie po prostu na piękną kobietę i co jakiś czas ją zmieniam :D Kobieta nie musi mnie kochać, ma wzbudzać podziw i poklaska i sprawiać, że faceci wokół będą mi jej zazdrościć :D Piękna kobieta to prestiż :D

Gość magdunia1988
Ja wole nie spać pół nocy albo wstać bardzo wcześnie - zeby iść zadbana na uczelnie - a nie jak jakiś oblech

lubie też śmigać na recznym co aktualnie robie a piekne panie widuje tylko na NK

Gość karolciaaaaaaa87
aleeee. wyjątki potwierdzają regułę :)

" Stać mnie po prostu na piękną kobietę i co jakiś czas ją zmieniam Kobieta nie musi mnie kochać, ma wzbudzać podziw i poklaska i sprawiać, że faceci wokół będą mi jej zazdrościć Piękna kobieta to prestiż " jak długo będziesz miał takie podejście do życia? w końcu zapragniesz stabilizacji. albo Twoje życie będzie tragicznie puste... notabene-są też takie piękne,zadbane i mają cechy,o jakich piszesz,ale mają też równo w głowie,a ich jedynymi ambicjami nie jest pielęgnacja urody... ;] a także nie lecą na takich facetów,jak Ty,bo wiedzą czym to pachnie. kobieta nie jest przedmiotem. nie może tylko błyszczeć.

Gość gównomi to lataP
kiedys sie obudzisz przy takiej blacharce jak bedzie nie pomalowana itp to otrzezwiejesz a teraz placisz to wymagasz one by cie nie stracic pysków przed spanien nie myja by sponsora nie stracic a Ty naiwny chwalisz sie pieknosciami

....dlatego stronie od facetów, którzy dziwią się, że nie mam ochoty do ich aut za 300tys. wsiadać, tylko jadę swoim; albo jak juz po jakimś czasie i męczeniu wsiądę to się pytają: "może chcesz się przejechać"?

Gość podszywacz napisał by tak
Widzę prawik że w środowisku gejowskim znasz wszystkie gorące ploteczki A i blachary zdarzają się zjawiskowe powaznie .

Blacharzu masz nasrane we łbie, osobiście współczuje ci głupoty i tego jak postrzegasz świat wokół ciebie. Jesteś płytki do bólu.

Gość Kylie05
blachary to kobiety wybrakowanr bo niski iloraz inteligencji i brak gutu czyni je blacharami. Kobieta ktora oprocz urody nie ma nic nie jest prestizem. Jest obciachem dla partnera ale wierze ze twoje towarzystwo jest zachwycone jak i ty:) i ja sie b. ciesze bo ja mam pieknego mezczyzne, studiujacego na jednej z najlepszych uczelni na swiecie, ktory ma obecnie pieniadze a po studiach bedzie mial ich wiecej, kocham go, ze az boli i ciesze sie bo wiem, ze twoich blachar nie dotknalby nawet kijem. A ja nigdy nie umowilabym sie z pustakiem takim jak ty. Wiec wszystko sie pieknie uklada, nic w przyrodze nie ginie i dla (prawie kazdego) powinno wystarczyc. Wiec o co ci chodzi? ps. moj facet nie ma rwoniez problemow z erekcja badz samoakceptacja wiec nie musi komunikowac takich rzeczy na forach:)

Gość co z tego ze najpiekniejsze
jak puste jak puszka po sardynkach :O

Gość Sratatatatatatatatata
najpiekniejsze?!No kurwa !:D piekno to naturalnosc,a nie masa gowna! wg rozumowania tutejszej kurwy(zalozyciela topiku,chociaz sadze ze to prowokacja...)byle monstrum z Czarnobyla kupi tani utleniacz w kiosku,ufarbuje leb na zolto-bialo. doklei plastikowe tipsy za 5zl z bazaru. wymaluje paszcze tona fluidu za 3zl ze stadionu,doklei sztuczne rzesy za 6zl kropelka i wytuszuje smola bo na tusz to to nie stac :D wysmaruje sie przeterminowanym samoopalaczem :D i jest bostwo jakich malo!:Djacy plytcy ludzie tu siedza:Di niestety,nie jestem "grubym pasztetem" ale naprawde zadbana,zgrabna,atrakcyjna dziewczyna ktora nienawidzi kiczu i wielbicieli kiczu.

Gość Sratatatatatatatatata
dla was piekno to pomieszanie kolorow na byle ryju i tyle...ludzki pysk to nie plotno by mieszac barwy jak sie komu podoba:D

Gość xxxxxiiiiiiii
super i wizja ze taka blachare moze miec kazdy blacharz nogo rozkładają im sie na dziek alarmu do samochodu super

Gość kooora
Tak masz racje blachary są po to żeby je wsadzic w fajne auto i niech tam siedzą i się najlepiej nie odzywają...

bez watpienia ajlepszy tekst jaki slyszalem od dawna Sratatatatatatatatata dla was piekno to pomieszanie kolorow na byle ryju i tyle...ludzki pysk to nie plotno by mieszac barwy jak sie komu podoba

Gość i78987t
ludzie ale z was ptasie mozdzki :O na kilometr zajezdza prowo a wy to lykneliscie... jesli na serio istnieja takie cymbaly jak autor to tacy ktorzy nie ukonczyli jeszcze podstawowki

Gość dajcie jakies foto blachary

Gość Kylie05
do prawiczek i kropka 1987 chodzilo mi o to ze musi uzewnetrzniac na forum ze uprawia seks z ''pieknymi kobietami'' jakby nie mial z tym zadnych problemow to raczej nie zakladalby topiku zeby sie tym chwalic tylko by go po prostu bezproblemowo uprawial.