Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haskanka

dziecko 2lata i 9 m-cy czesto budzi sie z placzem-czemu?

Polecane posty

koszmary senne. moze jest zbyt pobudzone w ciagu dnia, zwlaszcza przed spaniem?. moze oglada jakies drastyczne bajki nie przeznaczone dla dziecka w tym wieku?

Gość haskanka
oglada tylko bajke tomek i przyjaciele budzi sie z placzempo dziennej drzemce i rano-nie wybudza sie w nocy z krzykiem tak po 15min jak "wejdzie w niego zółtko" (hehe -moja babcia tak mowi) to jest juz ok raczej nie kłoce sie z mezem

Gość agusia_aaa
pociesz się, że moja córka ma 2 lata i 6 miesięcy i to samo :( ogląda tylko dobranockę i nie wiem dlaczego tak jest... wydaje mi się, że coś jej się śni. Naprawdę wiele razy zawału bym dostała tak się potrafiła nagle wydrzeć w nocy.

Gość n ie chcę być malkontentką ale
mój prawie 2,5 letni synek też tak ma myślę, ze dzieci mają swoje stresy, które przeżywają na nowo w nocy np. zabronienie zabawy śrubokrętem (a przecież to taka super rzecz) mój synek często płacze i woła "daj", albo czegoś szuka (jakiejś zabawki) czasem też woła "nie" może przeżywa czesanie, którego nie cierpi albo obcinanie paznokci?

mój synek ma praiwe 4 miesiace i tez potrafi czasami obvudzic sie z wrzaskiem , czasami nawet przez sen. pomaga glaskanie po glowce i spi dalej... to chyba z nadmiaru wrarzen i przemeczenia, bo jakie takiemu dziecku moga sie snic koszmary ... ze nie zmienia mu pieluszki ... albo nie dadza jesc... to chyba nie mozliwe...