Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiolekk83

CZY TO CIĄŻA??

Polecane posty

Gość kasiolekk83

WITAM KOCHANE.OD ROKU STARAM SIĘ Z NARZECZONYM O DZIECKO I NADAL NIC:( 13 KWIETNIA MIELIŚMY OSTATNIO ,,DOŚĆ OBFITY":) STOSUNEK NO I MAM NADZIEJĘ ŻE TYM RAZEM SIĘ UDAŁO.NIE ROBIŁAM JESZCZE TESTU BO BOJĘ SIĘ ŻE ZNÓW SIĘ ROZCZARUJE,ALE OD KILKU DNI MIEWAM DZIWNE OBJAWY.POWIĘKSZYŁY MI SIĘ PIERSI,WIDOCZNE SĄ NA NICH WSZYSTKIE ŻYŁY I CZUJĘ JAKBY W BRZUCH KTOŚ WCISNĄŁ MI PIŁKĘ.NA DODATEK DZIŚ OD RANA BARDZO MNIE BOLI I ZAKRĘCIŁO MI SIĘ W GŁOWIE.CZY POWINNAM ZROBIĆ JUŻ TEST?DZIŚ ZACZYNA SIĘ 3 TYDZIEŃ PO ZAPŁODNIENIU.CZY TO JESZCZE ZA SZYBKO?

Gość kasiolekk83
HEJ DZIEKI ZA ODPIS.OSTATNIĄ MIESIACZKE MIAŁAM 9 KWIETNIA,ALE NIESTETY PROBLEM TKWI W TYM,ŻE MOJE OKRESY SĄ BARDZO BARDZO NIEREGULARNE I NIE MOGĘ NIC ZAPLANOWAĆ BO RAZ DOSTAJĘ NA KONIEC MIES,RAZ NA POCZĄTKU,ECHH MASAKRA;/

Myślę, że jeszcze powinnaś poczekać z robieniem testu. Zobacz sobie, ile dni wynosił Twój najdłuższy cykl, powiedzmy przez ostatnie pół roku. Jeśli przykładowo 35 dni, to zrób test w 35 dniu cyklu.

Poza tym, jeśli miesiączka zaczęła się 9 kwietnia, to szanse zajścia w ciążę 13 kwietnia są bardzo małe.

Gość kasiolekk83
Z TĄ MOJĄ MIESIĄCZKĄ TO SAME PROBLEMY.OD KILKU LAT TRWA ONA 2 GÓRA 3 DNI.W TYM MIESIĄCU ZACZĘŁA SIĘ 9-GO A 11-GO JUŻ NIE MIAŁAM.BYŁAM Z TYM U GINEKOLOGA I POWIEDZIAŁ ŻE TO NORMALNE ŻE TAK KRÓTKO JĄ MAM.A JA SIĘ MIMO WSZYSTKO MARTWIE.

poczekaj jeszcze z testem z tydzien albo zrob badanie krwi hcg, jesli sie nie uda nie zalamuj sie, przy niereguralnych cyklach warto monitorowac cykle, jednak mam nadzieje ze Ci sie uda !!🌻

Raczej za wcześnie na zapłodnienie było, ale z nieregularnymi okresami tak bywa... Piszesz, że staracie się od roku... To już trochę długo. Może zmień lekarza...

Gość plumikk
autorko wylącz CAPSA bo oczy bola jak sie to czyta:O

Gość kasiolekk83
Ok przepraszam nie wiedziałam że to przeszkadza;/;/ może faktycznie zmienię lekarza i chyba przedewszystikm nastawienie,bo tak bardzo chcę dziecka i może dlatego sie nie udaje:)Pozdrawiam.