Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim bee

co o tym myslicie ,czy tak mmoge?

Polecane posty

Gość pseudonim bee

chcialam wziasc dwa opakowania tabletek anty podrzad, wczoraj mialam wziasc pierwsza tabletke z nastepnego opakowania ale zapomnialam, powinnam teraz czekac na okres ale chcem zaczac opakowanie bez przerwy z dniem opoznienia co o tym myslicie czy tak moge? skutecznosc bedzie zachowana?

Gość samasobie
w moich yaz można skrócić przerwę, albo zupełnie pominąć. przeszukaj ulotkę

Gość pseudonim bee
wiem ze mozna przedluzyc przerwe ale skrocic ? nie wiem czy zaczynac te opakowanie ;/ a zalezy mi zeby nie miec okresu;D moj kochany przyjezdza i akurat w sobote kiedy dostaje okres;/b

Gość pseudonim bee
napiszcie prosze was

po pierwsze to nigdy nie mozna wydłuzac przerwy, mozna ja skrocic ale nigdy wydłuzyc po drugie mozesz wizac dwa opakowania naraz i potem dopiero przerwe zrobic ale nie wiem do konca jak to jest jesli pominełas ta tabletke :| przeszukaj ulotke, tam powinno pisac jak postepowac jak sie zapomniało tab w 3 tyg ( no juz ci sie 4 zaczał ale 1 dzien wiec moze ujdzie) albo policz czy nie mineło 12 godzin przeczytaj ulotke tam cos jest napewno

Gość assadd
Jeżeli pominęłaś tabletkę to już zrób przerwe poniewaz organizm potraktuje to jako zapiomnienie i może ci sie przydazyc wpadka