Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandeeerka

KOCHANKA FACETA NA JEDNEJ IMPREZIE- CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość sandeeerka

witam, kobietki;) mam do was pytanko, otóż pracuję od 3 lat we francji, przyjechałam do domku, i na 1 maja jestem zaproszona na imprezke- bardzo chcialabym pojsc, bo bedzie tylu znajomych, ktorych tak dawno nie widzialam :)...jest jedno ALE... a to dłuższa historia... w pierwszej klasie liceum zakochałam sie po uszy w Tomku...On we mnie też:) zostaliśmy idealną parą...do dziś te lata z nim uważam za najpiekniejsze w życiu... kiedy skonczylismy szkole, pojechalam do francji na wakacje, zarobic troszke na studia, żeby odciązyc w malutkim chociaz stopnu mame... on zostal tutaj,pomagac w firmie taty... pisalismy, dzwonilismy, gg, isq... kiedy ja pracowałam i liczyłam dni do powrotu , on nagle przestał sie odzywać- było to dokładnie 5 dni... nie podejrzewałam niczego złego, kiedy nie odbierał tel... zadzwonilam do kolezanki... dowiedzialam sie od niej, ze On ostro imprezuje...i dowiedzialam sie o niej...seks w kiblu, po pijaku.. serce mi peklo, wrocilam, mimo tego, ze blagal nie umialam wybaczyc...wrocilam do francji, jakos tak sie ulozylo, ze tu zostalam:( ...jaka jest ona? krzykliwa, wulgarna..ale taki typ lubi chyba kazdy facet, tipsy, tlenione włosy, solarium... ...teraz ona bedzie n tej imprezie...czy mam z niej zrezygnowac? jesli pojde, udawac, ze wszytko ok?

Gość fsfsf
Nie każdy. Ja lubię naturalne i skromne.

Jesli tyle czasu minelo, daj sobie spokoj i zachowuj sie tak jakby nic sie nie stalo. Po co okazywac slabosc ? To da mu tylko satysfakcje.

Gość ojej niezazdroszcze