Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martha77

A cóż to za wynik??????????????

Polecane posty

Gość Martha77

Witam serdecznie! Mam podejrzenia , że jestem w ciąży. Dziś zrobiłam test ciążowy : - 2 kreski ciąża - 1 kreska brak Na teście ujrzałam 2 kreski lecz druga była słabo widoczna - lecz była - potwierdził to również mój mężczyzna i znajoma. Czy to oznacza, że test był wadliwy czy po prostu może jestem w ciąży ? Dodam , że wykonałam go 2 dni przed spodziewaną miesiączką. Proszę o pomoc - to pilne . Pozdrawiam serdecznie, Marta .

Gość ublebuble
ciążą

Gość jesssuuuu mam nadzieje
tak to ciązą też tak miałam dzis jestem juz przy końcówce :D

Gość Martha77
Ulalala... Dziękuje bardzo za odpowiedź. Tak właśnie czułam. Lekko mnie pobolewa brzuch - jak przed okresem pomimo tego wyniku testu. Więc może jednak nie ?

Gość Martha77
,,jesssuuuu mam nadzieje" GRATULUJĘ :)))))))

Gość tak skutki uboczne sa
to ciaza gratuluje :) a bole brzucha sa normalne :) dabaj o siebie i maluszka :)

Gość Martha77
Na pewno będę dbała :) Dziękuje:)

Gość Martha77
Ehhh .. Dziewczyny.. Zrobiłam 2 test w dniu w którym powinnam dostać okres czyli wczoraj i ta sama słaba druga kreska- inny test tym razem bo strumieniowy - a aptece babka powiedziała , że to jeden z lepszych by mi polecić :((( I teraz już sama nie wiem co z tą 2 kreską w końcu.. Już się nastawiłam, że będę miała dzidziusia po waszych odpowiedziach i drugim teście z tą samą kreską ale?? No właśnie to ale.. Okresu brak- powinnam mieć wczoraj a dziś mnie pobolewa dość intensywnie brzuch jak na OKRES właśnie !! I co to w końcu znaczy?? Co z tymi testami?? Może to jednak ciąża a ja mam urojenia i testy były wadliwe? a Może jakaś choroba?? Sama nie wiem:(( Na wizytę u ginekologa za wcześnie ponoć więc jest po prostu super :(((( Ehhhh............ Pewnie jutro będzie okres no cóż trudno:(( Pozdrawiam!

Gość martha ja mialam dokladnie
tak samo. wykonalam jeden test, byla druga slaba kreska, kupilam drugi (niby mial byc lepszy)..a kreska jeszcze mniej widoczna. teraz jestem w 30 tygodniu wiec gratuluje

Gość Martha77
Dziękuje Ci bardzo za odpowiedź. Pocieszyłaś mnie troszkę.. :)) Tylko dla mnie największą zagadką jest ten intensywny dziś ból przed okresem .. Jeśli bym była w ciąży odczuwałabym go tak intensywnie jak teraz w momencie, w którym powinien być @ ??

Gość martha ja mialam dokladnie
wiesz, ja myslalam ze dostane okres, juz tydzien przedz terminem spodziewanej @ zaczal mnie bolec brzuch jak na okres ... i ten bol sie jeszcze troche utrzymywal. ale okres nie nadszedl :) Mysle, ze jestes w ciazy :)

Gość Martha77
GRATULUJĘ DZIDZIUSIA:) I dziękuje Ci bardzo za wskazówki:) Pozostaje mi tylko czekać :)) Pozdrowionka:*

Gość wedrt
Martha ja w obu ciążach miałam w dniu spodziewanego okresu ledwo widoczna kreseczkę. JESTEŚ W CIĄŻY NA ! 100 % GRATULUJE

U mnie też druga kreska była jaśniutka, słabo widoczna..., a jestem obecnie w 25 tygodniu ciąży :) Dla wszelkiej pewności wykonaj jeszcze jeden test za 2-3 dni. Pozdrawiam!

Gość ale jaja8564
Tez mnie bolal brzuch jak na miesiaczke a okazalo sie ,ze ciaza :)

Marta, ja miałam objawy typowe jak na okres, bolące piersi i dół brzucha. Nie robiłam wcześniej testu bo wykluczałam ciążę no i byłam pewna ze z takimi objawami na pewno będzie @. Test zrobiłam jakies 5-7 dni po spodziweanym @ i 2kreski byly bardzo wyrazne ale wiele moich kolezanek mialo druga kreske slabo widoczna. Mysle ze jest duza szansa na ciaze u Ciebie, ale najlepiej zrobic test z krwi

Gość ja tez tak miałam i brzuch
mnie bolał jak przed okresem !!! GRATULACJE !nawet jeśli kreska jest baardzo blada to jednak jest i nie będzie inaczej :D

I jeszcze Cie pociesze, bo widzialam na styczniowkach Twoje obawy. Moja ciąża nie była planowana i nie przygotowywalam sie do niej wczesniej. Zanim sie dowiedzialam, przez pierwsze 5 tygodni ciazy pilam czesto alkohol, bralam antybiotyki na zap. oskrzeli ktore w ciazy nie powinny byc brane, mialam rtg zęba i skakalam ze spadochronem. Teraz jestem w 37tc, ciaza przebiega ksiazkowo i mam nadzieje ze synek bedzie zdrowiutki :)

Gość Martha77
Paulina29 Dziękuje Ci , bo takiej odpowiedzi mi właśnie brakowało:)Trzymam w takim razie kciuki za Twojego synka :) Oby rósł zdrowiutki!! :)) Dziękuje wam za odpowiedzi - to mi pomogło bo było mi smutno ze względu na ból brzucha i czułam , że się rozczaruję .. Myślę ,że będzie dobrze:) Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego te testy nie wskazują bardziej dokładnie ciąży. Zauważyłam, że wiele kobiet po odczytaniu wyniku zauważyło właśnie słabą kreskę. Ehh.. Gdyby były bardziej wyraźne byłybyśmy bardziej świadome już od samego początku i nie musiałbyśmy się budzić z pytaniem : czy to naprawdę to?? Czy czas już nadszedł? Dziwny jest ten ból .. Bóle przed okresowe a ciążowe powinny się różnić i każdy z nich powinno się odczuwać inaczej.. A tu proszę jak mylące mogą być dla nas wskazówki, które wysyła nam nasz organizm:) Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)))))

Gość mamma 12321
ja czekam trzeci dziem na okres, bóle mam własnie takie jak na okres, wczesniej pobolewał mnie pęcherz, chyba powinnam juz test robic,,,, ostro na to z mężusiem pracowaliśmy wiec mam nadziee,że to dzidzia. kogos bolał jescze pęcherz?

Gość Martha77
Ja jutro będę miała 2 dzień, w którym czekam na okres ( a raczej mam nadzieje, ze nie nadejdzie) . Myślę , że powinnaś zrobić już test . U mnie to widzisz.. Pierwszy test wykonałam 2 dni przed @ , a ten drugi w dniu spodziewanego @ czyli wczoraj. I wyszło x2 blada kreska - ale test myślę ze pozytywny z dziewczynami. Poza tym w dniu spodziewanego @ - polecają wykonywać pierwszy test więc 3mam kciuki i jutro leć do apteki:) Pozdrawiam.

Gość Martha77
A co do pęcherza, to mnie nie bolał ani nie boli.. Jedynie chodzę częściej siusiu co u mnie wpłynęło na decyzję wykonania testu . Wcześniej tak nie miałam .

Gość mamma 12321
no ja dokładnie tydzien temu zrobilam test, bo szłam na impreze i chcialam wiedziec czy mogę wypic drina, i wyszedł negatywny, nawet zalążka kreski nie było. W rezultacie jednak nie pilam bo i tak sie balam no i te bóle pęchęrza,a moze podbrzusza (skurcze, rozdęcie coś takiego). no wiec czekam z tym testem, bo niedowierzam....boję sie,że nic nie wyjdzie.

Gość
gratuluje :) życze spokojnej ciąży :)