Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Bogactwo wszechświata tak

Ekscytacji was jeszcze coś

Polecane posty

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Jeden mi wystarczy. Zobacz jakie zbiegowisko. Nawet twoja cycolina  w kominiarce planująca napad pojawiła się 😅

kto to cycolina?  jak chcesz moge ci poslodzic obok makiego, ale tani nie jestem 🙃

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Wywieźć to do Uzbekistanu i będzie spokój. Jeszcze szlauf dołączył do zacnego grona, stfu. 

Zgłoszone dla zasady;)

4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

jakby gwiazdy i ksiezyc mialy cos do gadania to miliony ludzi urodzonych tego samego dnia bylo by milionerami. te wrozby to nabijanie kasy z ludzi

Dokładnie. Poza tym czasem nawet bliźniaki uridza się jeden przed północą a drugi po i sa tacy sami a znak zodiaku inny.

Przed chwilą, miszluft napisał:

Zgłoszone dla zasady;)

Pulsar jest na forum. Uważaj na siebie 😄

4 minuty temu, Get Out napisał:

Jak mnie nie ma to za wami będzie latać i rozliczać was. Chory osobnik z obsesją jakiejś misji. 😁

Ale przecież jesteś 😄 poza tym to tylko hejterka gienia, wpada rano i wyzywa od szłor. Na sierotkę nie trafiło 🙂

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ona widziała polonistykę jak kiedyś Finlandia w Szklance anglistykę. Trochę zaczynam podejrzewać, czy to nie ta sama trollica.

Ciężko uwierzyc, z 2 strony mogła robić w jakims Collegium tumanum. Kolezanka ma do czynienia ze świeżymi absolwentami i mowi, ze tragedia jest, nie potrafia pisać. Ona sama nie jest po polonistyce a oni są tragiczni.

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Wywieźć to do Uzbekistanu i będzie spokój. Jeszcze szlauf dołączył do zacnego grona, stfu. 

Chodź gienia, wywieziesz 🙂

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Ta i będzie tam za kozami latał rozliczając je. 😁

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

kto to cycolina?  jak chcesz moge ci poslodzic obok makiego, ale tani nie jestem 🙃

Cycolina to m.in.bohaterka teledysku Mydełko Fa.

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ona widziała polonistykę jak kiedyś Finlandia w Szklance anglistykę. Trochę zaczynam podejrzewać, czy to nie ta sama trollica.

Btw. Finlandia powiadasz … 🤣no jest to jakis trop 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tamta była inteligentniejsza i poprawna w pisowni.

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

Caryca rzeczywistości, która wyzywała mnie od kurrew. Teraz założyła kominiarkę i czuwa nad tematem, bo żonkosie z Nastroika są przy żonach 😄

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

Pożegnajmy wzajemnie swoje konta 🤧

😀

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

Pożegnajmy wzajemnie swoje konta 🤧

Złapmy się za ręce i pobujajmy jak u ojca redaktora kochane

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ta i będzie tam za kozami latał rozliczając je. 😁

Weź to zmieć z planszy, bo za bardzo się panoszy. 🪭

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale przecież jesteś 😄 poza tym to tylko hejterka gienia, wpada rano i wyzywa od szłor. Na sierotkę nie trafiło 🙂

Czy ty właśnie się przyznajesz, że od rana latasz za ludzmi i to wiele mówi jak wygląda twoje bujne życie towarzyskie. 😁

1 minutę temu, miszluft napisał:

Ciężko uwierzyc, z 2 strony mogła robić w jakims Collegium tumanum. Kolezanka ma do czynienia ze świeżymi absolwentami i mowi, ze tragedia jest, nie potrafia pisać. Ona sama nie jest po polonistyce a oni są tragiczni.

Tu kiedyś byla taka Finlandia, puszyla się że skończyła anglistykę, po czym nie potrafiła wytłumaczyć kiedy się stosuje Present Continuous. I nawet kij z tym. Ale dalej się sądziła, skończyło się na tym, że żeby udowodnić swoje wykształcenie wrzuciła zdjęcie jak trzyma dyplom matury. W tle było widać stopy z jakimś grzybem. I tak udowodniła swoje wyższe wykształcenie.

Gienia mi ją bardzo przypomina.

• Haha 1

Weź to zmieć z planszy, bo za bardzo się panoszy. 🪭

Adres potrzebny i dane osobowe. 🙂

Przed chwilą, Get Out napisał:

Czy ty właśnie się przyznajesz, że od rana latasz za ludzmi i to wiele mówi jak wygląda twoje bujne życie towarzyskie. 😁

Nie, i nie planuj zostać prawnikiem ze swoją logiką. Żadnej sprawy nie wygrasz, chociaż sąd pewnie by miał wesoło 🙂

Zmieć od zmiatać, jełopie. 

1 minutę temu, Monarchini incognito napisał:

Czapkę z pomponem, kobieto z garnkiem na głowie. 

Hahaha

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tu kiedyś byla taka Finlandia, puszyla się że skończyła anglistykę, po czym nie potrafiła wytłumaczyć kiedy się stosuje Present Continuous. I nawet kij z tym. Ale dalej się sądziła, skończyło się na tym, że żeby udowodnić swoje wykształcenie wrzuciła zdjęcie jak trzyma dyplom matury. W tle było widać stopy z jakimś grzybem. I tak udowodniła swoje wyższe wykształcenie.

Gienia mi ją bardzo przypomina.

A to ta stopa słynna 😀

Gienia jest o tyle zabawna, ze pretensjonalnie wrzuca w swoje wypowiedzi wtręty w obcych językach - z angielskiego, francuskiego i włoskiego. Pisze do Polaków na pl forum wrzucając jakies wtręty, co już samo w sobie jest dość mocno żałosne, ale ona jeszcze we wszystkich tych językach lacznie z rodzimym robi podstawowe  byki 😀

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Hahaha

Mi tłumaczyła że "chodź tu" jest źle bo to od chodzić, a powinno byx̌ choć tu. Szkoła widmoka.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie, i nie planuj zostać prawnikiem ze swoją logiką. Żadnej sprawy nie wygrasz, chociaż sąd pewnie by miał wesoło 🙂

To skąd wiesz co rano było więc nie mam powodów nie wierzyć że od rana zaczynasz tu zmianę.😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się