Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana _ aeii

POLITECHNIKA ŚLĄSKA - WASZE ZDANIE O TEJ UCZELNI

Polecane posty

Co studiujecie? Co jest łatwe co trudne. Czego się spodziewać, na co zwrócić uwagę. Czy warto tam studiować??????????? Każda opinia jest dla mnie cenna!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość NOOOOO CO JEST
???? NIKT NIE STUDIUJE???

Gość co by tu odpisac
.ja tam studiuje. na inżynierii środowiska i jest cholernie ciezko moim zdaniem. kazdy kierunke jest trudny.moze ktos sie ze mna nie zgodzi ale na polibudzie jest tak ze na pierwszym roku jest najgorzej a potem jakos idzie. ale na wydziale gornictwa i geologii jest na odwrot-pierwszy rok do przejscia na prawie samych referatach, potem jest juz o wiele gorzej. wydzial elektryczny-sami faceci i chyba natrudniej.wydzial Inzynierii Srodowiska i Energetyki-jedyny w Polsce i jest zapotrzebowanie na rynku na takich inżynierow. ogoleni co slyszalam to najgorzej jest na architekturze i informatyce.masz duuuzy wybor. powodzienia:)) ps.w wakacje naucz sie porzadnie z maty bo bez tego ani rusz ;/

Eh... no wiem z ta matą już słyszłam. Dlatego teraz przygotowuję się z takiej ksiazki Matematyka - R.Grzymkowski, ona jest z polibudy gliwickiej własnie. Napewno pójde na tą uczelnię, kierunkiem który teraz biore pod uwage jest Automatyka i Robotyka na wydziale AEiI, ale do składania papierów jeszcze troche czasu zostało więc jeszcze się zastanawiam nad innymi, bo powiem szczerze boję się że sobie nie poradze na tej AiR

I dziękuję Ci bardzo za odpowiedz! :D 🌻 Może jeszcze ktoś ma jakieś uwagi, opinie? :)

Gość ALianzB84
Polecam Wydział MT (Muzyka i Taniec :P) Poziom trudności w skali od 1 do 10 to średnio 5 :D Na każdym semestrze jest około 12 przedmiotów w tym 2 trudne, ale spokojnie do przejścia :D Po prostu trzeba chodzić na zajęcia !!! A co do poziomu nauczania ?? Hmm - również średnio. Wszystkiego po trochu w zależności od kierunku, czasem 5 razy uczą tego samego, a wiedzy potrzebnej potem w zawodowej pracy - WCALE :((( A dla osób które boją się Matmy mogę powiedzieć tylko tyle, że nawet dla mierniaków nie jest ona problemem. POZDRAWIAM :D

Gość Polibuda- solaris
Ja ukonczylam ta uczelnie na wydziale automatyki , informatyki i elektorniki 5 lat temu:)Bardzo konkretna uczelnia ,fakt bywalo ciezko ale masz dobre papiery i duze perspektywy na przyszlosc:)Ja pracuej w zawodzie i na place nie narzekam a wrecz przeciwnie jestem na stanowisku dyrektorskim i gdybym miala 2 raz wybierac bylaby to polibuda i rzecz jasna akademik Solaris:)))

ALianzB84 -> dzięki za odpowiedz. Teraz patrzę i na wydziale Mechaniczno technologicznym też jest kierunek Automatyka i Robotyka. Jest jakaś różnica miedzy tą automatyką i Robotyka na wydziale AEiI i u Was? Czy to to samo?

e tam air jest fajny :classic_cool: na informatyce wcale nie ejst tak trudno, wlasciwie to oni sie tam obijaja niezle :P i na air pierwszy rok nie jest najgorszy- u mnie na lodzkiej najgorszy ejst chyba II

Gość Polibuda- solaris
Jest , na ich wydziale jest o wiele prosciej:)))

na wydzialach elektrycznych uczysz sie wiecej automatyki, na mechanicznych robotyki

No niestety :) Rodziców na akademik to nie przekonam bo mieszkam w Zabrzu! :D Jestem tak na 65% przekonana do tego AiR. Będę jeszcze myśleć po maturze.

Aha, czyli na tym MT jest prościej???? Ja już sobie wszystko zaplanowałam! Jak bym poszła na kierunek AiR to później jak się wybiera specjalizację pójdę na Komputerowe Systemy Sterowania, więc w sumie nawet podobało mi jeśli na kierunku będzie więcej Automatyki.

kurcze a może na elektryczny pójdę... eh... ciężka sprawa z tym wyobrem

Gość dziewczyna z polibudy
Ci co narzekają na to że na polsl jest cieżko to chyba te boroki co zdały na maturze na 40% i dostały sie tylko dlatego ze po prostu łatwo sie tam dostać;) na isiu to wogole chyba wszystkich przyjmują! studiują tam ludzie co mieli po 30-40% z ścisłych przedmiotów (!!!!!!). ja jestem na 3 roku. Bywały przedmioty nad, ktorymi trzeba posiedzieć. Ale jak sie załapie coś to wtedy jest juz łatwo;)

ale teraz nigdzie nie jest sie az tak bardzo trudno dostac bo wszedzie maja niedobor :P

dziewczyna z polibudy -> A z jakiego jesteś kierunku i co o nim sądzisz?

Gość świetena uczelnia
dobry wydział wybrałaś, choć najtrudniejszy,

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppp

Gość uuuuupuuuuuuuuuuuuup

Gość autorka tego tematu
up

Gość Pawqon
Słyszałem, że wydział MT ma dość niski poziom, o sądzicie na temat Organizacji i Zarządzania w Zabrzu?

a czy jest ty ktoś studiujący na gigu inzynierie bezpieczenstwa?:) jestem bardzo ciekawa opinii na temat tego kierunku oraz poziomu trudnosci i takich tam;p

Gość www.antyplagiat.net

Jesteś studentem tej szkoły? Skorzystaj z promocji na program antyplagiatowy dostępny na stronie www.antyplagiat.net