Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlica pełną parą

Mam 30 lat i nie mam dzieci, jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość orlica pełną parą

jestem nienaruszona, nierozepchana i gibka :)

Gość Extensaaa
moja mama urodziła mnie gsy miała 33 lata i wszystko było ok,wiec czasem nie ma co sie speszyc. Tez nie pragne dziecka tak bardzo...ale moj facet...ech

Gość nie nie nie nienie
nie jest dziewiaca jest orlica :D

Gość alejajahaha
jestes dumna z tego ze jests nie naruszona i nie rozepchana buhaha masz byc z czego dumna :D usmialam sie "zyje po to by byc dumna je jestem nie rozepchana :D " za niedlugo bedziesz pomarszczona i na to nie masz wplywu :P ja tez jestem dumna z ciebie ze nie masz dzieci :D taky ludzie nie powinni ich miec :D Pozdrawiam i zycze wszystkigo dobrego :D

Gość jesteś gibka
i będziesz samotna na starość ;)

Gość jak na
trzydziestolatkę jesteś bardzo infantylna i pusta :o

Gość Matko jak dobrze ze nie masz
dzieci !:D Bo myslę,ze miałyby przerabane przy takiej mamuśce... taktrzymaj !!!!

Gość Myslałam podobnie w wieku 25 l
ale jakos szybciorem zmieniłam zdanie jak poznałam mojego obecnego męża z którym mam 2 dzieci -CUDOWNYCH DZIECI! Nie jestem rozepchana i tez jestem gibka :D obecnie mam 38 lat i niejedna 20-latka mogłaby pozazdrościć mi figury -wiec nie wiem czym się szczycisz?

Gość tinturintu
alez skoro nie chcesz ok bądz z siebie dumna .... nigdy nie zrozumiem po co zakładają takie kobiety jak Ty topiki na kafe z forum ciaza ,macierzynstwo i wych dzieci???? szukasz....prowokacji,pocieszenia...uwazasz ,ze jestes lepsza...czy nudzi Ci sie?;)

Gość ty gibasna kobitko
a co ty myslisz ze te dziewczyny co urodzily dzieci to sa rozepchane i nie gibkie:) jak tak myslisz to sie mylisz .nie jedna widzialam na miescie z trójką dzieci matke jak szla i powiem ci ze z mamy fajna laseczka figurke miala za....stą.no a ten twój temat gibasku jest smieszny i ciesze sie ze niemasz dziecka bo wtedy naprawde bym mu wspulczula:/

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
wszystkie mamuski wmawiaja sobie i innym, ze nie sa rozepchane, jaka to one maja fajna figure itd.. zal mi was, no ale coz, czasu sie nie cofnie. cialo po bachorze nigdy nie bedzie takie samo jak przed bachorem. zebyscie nie wiem co wmawialy innym!!!!! taka jest prawda, i ta prawda wcale nie oznacza, ze cialo po bachorzze jest lepsze. jest gorsze!!!!! tzrba niestety wybrac: bachor albo fajna figurka.

Gość kajaja8
to twoj jedyny powod do dumy ze masz 30 lat i nie masz dzieci? Ja mam 31 lat, za miesiac bede miala dziecko - urodze je cesarka wiec kompleksu ''luznej pochwy'' raczej nie zaznam. Ale duman jestem z tego ze jestem zdrowa, kochana przez meza, mam rodzine i przyjaciol, skonczylam dobra szkole, mam fajna prace a do tego bede miala dziecko.

Gość nikt cie nie chce
a ja myślę,że szukasz pocieszenia,że nikt cie nie chce i nie masz z kim zrobić sobie tego dziecka.

Gość swietny dowcip
twoja stara to dopiero musi byc monstrum:O

Gość nikt cie nie chce
a tak w ogóle to już jesteś stara dupa, jak 30 może być gibka?

Gość kajaja8
taaaaaaaaaaaaaaaaa - nie kazdy musi chciec i lubic dzieci ale nazywac BACHORAMI - troche przesada, sam(a) kiedys nim byle(a)s.

Gość ty gibasna kobitko
aaaaaaaaaaa noooooooo ale ta trzydziecha musi byc gibasna lasunia ha ha hah ha ażżżż....te gibkie jej cialko musi byc :):):)

Gość ty gibasna kobitko
widocznie jej matka wiecznie muwila ze jest bachorem i tera ona na inne dzieci muwi bachory no ale co poradzic zal mi jej i tyle byla wkoncu tez bachorskiem:)

Gość Stara a taka glupia. zal

Gość ale o co wam chodzi
skoro tak chce to niech sie cieszy

Gość ty gibasna kobitko
o to chodzi ze dala dziewczynom do zrozumienia tym co urodzily ze sa rozepchane i nie atrakcyjne mi to wisi niech sie cieszy ze jest jakas gibasna .dziewczyny ktore urodzily dzieci tez sa atrakcyjne i wracaja do figury z przed ciazy owszem nie wszystkie ale niektóre .

Gość myśloe ze autorka sama tu
dyskutuje pod pomarańczowym nickiem :O :O oj nudzi ci sie kobieto ....!weż sie za jakies pożyteczne zajęcie i durnot nie wypisuj podszywając sie pod innych 😠

Gość orlica pełną parą
wcale się nie podszywam,założylam taki temat z nudów,ale tak naprawde to daje du..ka na prawo i lewo mam tak rozjechana d..e ze cieżarówa można wjeżdzac:):):)

Gość orlica pełną parą
co tak ucichlo macie jeszcze cos do powiedzenia na moj temat

Gość ja też mam 30 lat
i nawet dziewczyny nigdy nie miałem.

Gość dfdfd
masz 30 lat i się chwalisz głupia jestes i tyle, nie dlatego że nie masz dzieci itd, poporstu głupia jestes

Gość orlica pełną parą
mam 30che i jestem tak zajebiscie gietką wypasną laseczką która nie ma dzieci

Gość orlica pełną parą
jestem nie naruszona i tera tak naszla mnie ochota na ruch...ko kto chętny jestem strasznie gibka