Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddd

wiecie co...

Polecane posty

Gość ddddddddddddddddddd

Dziś sobie pomyślałam, że mogę dostać nowotwora i umrzeć. O czym to świadczy? Ze się poprawiłam. I to najważniejsze. Ale czy będzie tak dobrze??? Bo tak to nie chciałam umierać ostatnio...ciekawe czemu? W sumie dlatego że uważałam to za objaw tchórzostwa jakiegoś, ucieczki. Ale czasem jest to coś tak naturalnego... wydostanie się na jakąś absolutną wolność. Czasem nie ma innej drogi.

Gość ddddddddddddddddddd
Czasem to jest największe kłamstwo, że ktoś tak myśli - śmierć jako ucieczka, jako objaw tchórzostwa. Czasem własnie jest dokładnie odwrotnie. To też taki kłamstwo...kolejne.

Gość psychiczna tortura orencz
zjedz sniadanie i idz do szkoly:o

Gość ddddddddddddddddddd
Powiem wam, że jak byłam dzieckiem to tak walczyłam z chorobami. Może 2 razy tak jak powinnam. Może powinnam się była poddać i ...umrzeć? Dziś tak myślę. W sumie nikomu się z tego nie zwierzałam jak się bałam np. wysokiej gorączki. Ale może by mnie szlag trafił gdyby nie ten strach? I może lepiej. Na przykład czasem miałam ponad 40 stopni i to już był TAKI STRACH. Czy to warto? Sama nie wiem po latach.

Gość ddddddddddddddddddd
Ten menel z lewej jest trochę podobny do prof. Geremka, nie? Tak mi się skojarzyło... mało ciekawie :(

Gość ddddddddddddddddddd
ten menel w tej grze - menelgame. Smieszne nawet. Menel Geremek... Smieszne.