Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednataka25

pomocy !? wpadka ?

Polecane posty

Gość jednataka25

spoznilam sie sporo z przyklejeniem plastra anty i przykleilam go po 3 albo 4 dniach , wtedy kochalam sie z partnerem ,ale niestety prezerwatywa pekla i skonczyl we mnie ,zrobilam test jakies 10 dni po tym zdarzeniu i wyszedl negatywny , od jutra bede czekac na @,jednak martwi mnie to ,ze podbolewa mnie podbrzusze i mam podwyzszona temperature 37,1.

Gość xyxx
O kurcze, trochę ryzykowne zdarzenie :( Na test może być jeszcze za wcześnie. Zrób w dniu spodziewanej miesiączki. A co do prawdopodobnych objawów : Może to byc zwiastun ciąży jak i też przeziębienia. Co prawda, ja w obu ciążach miałam przez pierwsze tygodnie podwyższoną temp. no i to pobolewanie brzucha. Musisz trzymać nerwy na wodzy i zrobić ten test w dniu @ POWODZENIA !!!

Gość jednataka25
dzięki ,wiem wlasnie ,ale mowie jak na złosc pękła .moze nic nie bedzie ,od jutra wielkie oczekiwanie tydzien czasu .

ja mam jeszcze ok 5 dni do @ wczoraj testy wyszly pozytywne zobacz stopka ;) a dzis prawie negatywny tez nie wiem co o tym myslec?

Gość xyxx
Ptinka a co znaczy "prawie negatywny" ?? Jednataka25 tylko staraj się nie stresować za bardzo bo wiadomo, że stres wpływa na opóźnienie @@. Wiem, łatwo pisać no ale cóż... A tak w ogóle to jesteśmy w podobnej sytuacji... Tylko, że ja jestem po porodzie 6 miesięcy i cały czas mam bardzo nieregularne cykle więc nawet nie wiem kiedy mogą wypadac mi płodne dni. W każdym razie zawsze stosujemy prezerwatywy no ale ostatnio pękła i napewno wyleciała zawartość do mojego środka :( Z testowaniem muszę się wstrzymać kilka dni bo zapewne jest za wcześnie. Czekam na @ lub czego nie chcę - na dwie kreseczki.

bo dzis tej 2 giej kreski wogole nie widac jest bardzoi slaba i tylko pod swiatlem cos tam widac wiec uwazam ze negatywny no a wczoraj bylo widac wyraznie wiec juz sama nie wiem :O

Gość xyxx
Patinko właśnie zaglądałam na Twój temat z fotkami testów. Faktycznie na testach widać, że jesteś/byłas w ciąży. Piszesz też, że dziś tej drugiej kreski w ogóle nie widać. Są trzy możliwości - miałaś zaburzenia hormonalne co jest prawdopodobne bo jesteś krótko po porodzie, druga możliwość - przeszłas poronienie samoistne a trzecia - ten dzisiejszy test mógł być mniej czuły od tamtych i dlatego kreseczka ledwo widoczna. Za kilka dni jak znowu zrobisz test to powinien już byc wiarygodny. A tak po za tym ja też nie chcę byc teraz w ciąży bo byłoby to moje trzecie dziecko. Syn ma 3 lata, córka 6 miesięcy. Trzecie planowaliśmy za jakieś 8 lat :)

Gość xyxx
miało byc : prawie w ogóle nie widać

ja 3 cie planowalam za jakies 2 latka nie chce duzej roznicy wieku bo mam problemy z corka teraz 8 lat roznicy zazdrosc robi wszsytko aby zwrocic tylko na nia uwage staram sie jak moge ale nie zawsze wychodzi to tak jak by sie chialo no i ciezko po takim cvzasie wrocic do pieluch :) ja wole odchowac swoje a potem wziasc sie za siebie w sensie spelnic sie w pracy zawodowej ;)

wiec tak rodzilam 19 listopada karmilam 4 miesaice.ale od 3 mscy mam juz regul;arne miesiaczki wiec zaburzenia hormonalne jakos nie bardzo chce mi sie wierzyc? no ale zobaczymy. poronienie? nie mam ani jednej kropki na wkladce czysciutko mam. a test zrobilam identyczny do wczorajszego

Gość bzik bzik
do jednataka25.......i po co nas zameczasz swoimi opowiesciami...zrob test i spadaj bo naprawde czytac milionowy topik o tym samy to juz rzygac sie chce.....

Gość xyxx
Doskonale Cię rozumiem :) U nas jest tylko 2,5 roku różnicy. No ale trzecie chcemy później bo jak nie wrócę do pracy to będzie krucho z kasą :(

Gość xyxx
bzik bzik jak Cię zamęcza to nie czytaj i już :) Mnie nie zamęcza więc odpisuje

Gość daga34
a ty bzik bzik ,to co flustracje przechodzisz od tego ejst forum ,zeby pisac ,a Tobie nikt tego czytac nie kaze ,wiec po co ta flustracja ?