Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer87

co byscie wybrali

Polecane posty

jutro jedziemy zamawiac wyciueczke do egiptu ,wybralismy hotel a aquaparkiem i sa dwa ciekawe oferty : !) pierwsze bioro oferuje 9 dni (w tym 7 dob hotelowych) ale w opcji allnclusive mozna korzystac tylko z restauracjo glownej ,za restauracje tematyczne al\'carte(np.wloska,hispzanska,chinska) trzeba dodatkowo placic - jednak boimy sie ze 9 dni to za dlugo i bedziemy sie juz nudzic 2) bioro oferuje wycieczke 7 dni (5 dob hotelowych) i mozliwosci jednokrotnego skorzystania z jednej z wybranych restauracji tematycznych Roznica cenowa miedzy biorami jest niewielka ok 59 zl od osoby co byscie wybrali ? dluzej czy jeden darmowy posilek w resturacj itematycznej?

Gość psychiczna tortura orencz
dluzej, przeciez nie jedziesz tam jesc:o

i tak pewnie bedziemy placic za tematyczne bo ja jestem wybredna a w tej glownej same gowna daja do jedzenia

ohhh, ahhh, no tak...:o

Gość do jennifer87
najpierw naucz się pisać bo tak kaleczysz język polski, że aż żal czytać :-o

Gość ducha świąd od bytu miłakości
Ja bym pojechał do Iranu zamiast do Egiptu.

Gość ARA196
Dziwię się, że dla Ciebie problem stanowi żarcie przez 5 lub 7 dni a bez żadnego problemu zostawiasz w domu dziecko, które do tego będzie miało urodziny. Gdybyś jechała z dzieckiem/małym/ i miała taki problem to jeszcze warto coś doradzić a tak tylko żal, że ten dzieciak ma takich rodziców.

Ara196 naucz sie kretynko czytac ze zrozumieniem bo jestes tepa jak but -wylatujemy 3 wracamy 10 ewentualnie 11 a dziecko ma urodziny 13 !!!! naucz sie czytac idiotko wkurwiaja mnie takie tepe baby. Pozatym dziecko zostaje z dziadkami a nie same

no to po co piszesz, ze wypadaloby byc na ur dzieka?:o:o:o

Gość ARA196
Z Twojej wypowiedzi nie wynikało nic 13 urodziny/2katka/. Tępa być może jestem bo nie potrafię zrozumieć, że można jechać na urlop bez SWOJEGO dziecka i jeszcze dobrze się bawić. Co do czytania ze zrozumieniem jak najbardziej wszystko zrozumiałam Twoje chamstwo i napastliwość również. Dziecko może zostać co najwyżej SAMO ale przy takim rozumowaniu nie zwraca się uwagi na gramatykę.