Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wchodzcie na to ludziska

CZY WG WAS TO MÓJ DZIADEK Z NIEBA DAŁ MI ZNAK ?PROSZE O PRZECZYTANIE ....

Polecane posty

Gość nie wchodzcie na to ludziska

nie zapomne tej sytuacji nigdy ..stalo sie to dokladnie w rocznice smierci mojego ukochanego dziadka którego bardzo mi brak choc minelo juz 6 lat od smierci jego..jego smierc tak przezywałam ze szok..wystarczylo wspomnienie imienia jego a plakalam ..poprostu strasznie to przezylam ..najkbardziej z rodziny..:( i bylam w kosciele raz na mszy rok po jego smierci w rocznice smierci jego i obok siedziala jakaś baba na ławce ale nie mogla widziec ze mi łzy plyną bo nawet nie spojrzala w moją strone ani raz..a ja na wspomnienie dziadka na tej mszy poprostu sie wzruszylam i łzy stanely mi w oczach ale nie polecialy tylko własnie stanely mi w oczach ..nikt tego nie mógl widzieć a nagle ta baba kolo mnie wstała i wyciaga chusteczke z torebki i podaje mi ją i prosi bym otarła łzy i nie plakala....PRZEZYLAM SZOK..JAK ONA MOGLA WIDZIEC ZE MAM ŁZY W OCZACH DO DZIŚ NIE WIEM ?CZY TO WG WAS ZNAK OD DZIADKA CZY SOBIE WMAWIAM?:(

Gość KKFGFGF
NO CONAJMNIEJ DZIWNA SYTUACJa hehee

Gość ten ktory chcialby pomocy
wg. mnie to na pewno znak od dziadka, bo skad ona miala by wiedziec ? pozdrawiam

Gość eee tamm
twój dziadek nie chcial bys plakala i poprzez tą panią podal ci chusteczke.tak mysle:)

Gość buhahhahaha