Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddd

uwiebiam leśników, którym się kasa myli z miłością

Polecane posty

Gość ddddddddddddddddddd

i okradają samotne kobiety bo nie kradną??? BO ten bydlak ma matkę. No to niech mu odpali, nie? Po co mu ta matka, która nie odpala mu trochę. To mnei okrada zielona wsza. Zielona mszyca leśna pierdzielona. Jeszcze go kiedyś potraktuję odpowiednio. To gówno z lasu.

Gość ddddddddddddddddddd
To go przerób na biogaz. Ja go po prostu kiedyś obiję. I nikt mi nic nie zrobi. Zrobię z niego skopane gówno. Jak dożyję. I więcej nie obchodzi mnie nic. Bo przez niego nie mogę przyjechać do własnego domu, nie mogę tu mieszkać. Resztkę kudłów wytargam z głowy temu panu. taka jestem i tyle mnie interesuje jego PYCHA.

Gość ddddddddddddddddddd
Jak dla mnie mogą go nawet zabić. To dobra kara dla takiego ludzkiego gówna. Moje problemy MOJA SPRAWA - nie Twoja ty leśny gnoju. I teraz BACH! BACH! i po ryju za wszystkie cierpienia - tak powinno być, nie? Niech zdycha - i tak nie ma z niego pożytku. To świat ludzi silnych - zdechlaki ida pod płot. On pierwszy. Gnidy ludzkie idą pod płot. Nie na normalne miejsce na cmentarzu. Pod płot!!!

Gość ddddddddddddddddddd
Nie - ja z nim nigdy nie będę rozmawiać. Tylko siłowo. Oni mnie psychicznie to ja im po mordzie bo mi sie nie chce wdawać w gierki psychologiczne. To dobre dla tumanów, którzy sie nudzą. Normalny się wnerwi i wali po mordzie w tym czasie. ja nie mam czasu na podchody wiesz. Byłam miła to oberwałam. To teraz już nie będę miła i kulturalna. Teraz im pokażę jak się w Polsce rozmawia. I nie ma innej rozmowy wiesz. Bo ja jestem po 2 procesach i ja to powinnam wygrać. Dlatego będzie tylko mordobicie. I koniec dyskusji ze mną. Albo z drogi mi tu :(

Gość ddddddddddddddddddd
Najgorsze jest to, że nie ma dzieci i nie będę ich miała. I nic mi nie mogą zrobić. taka jestem straszna. Bo to nie moja wina. W sumie już dawno mogłam wyjechać, za mąż wyjść z 4 razy, ale to nie moja wina, że tak się nie stało. Złe towarzystwo wiesz. I już nie będę mieć dzieci NIGDY. Bo jestem chora i koniec. I nie mam nawet doktoratu a ta kanalia mi zazdrościć. Dostanie po ryju i tyle. jak umrze to będę żałować, że go za ostro potraktowali i tyle. :( Takie jest życie dla kanalii. W końcu ktoś ich dopadnie, kto szuka w życiu sprawiedliwości i koniec. Tak jest... :(

Gość ddddddddddddddddddd
Aleja sobie wynajmę mafię, żeby mu przywalili. Naprawdę. Nie że zabójstwo, ale po mordzie ostro. Następnie odjadą i możesz ich szukać. Najlepiej policjantów. Nie takie rzeczy się w Polsce działy i dzieją. Jak im zapłacę to każdy pójdzie. Tak myślę. I tyle. A jak przesadzą? Ja nie kazałam zabijać nikogo, ale bez przesady, że do swojego domu nie mogę wrócić przez jakąś leśną dupę z miasta. I to tak - synową ma krowę rozpłodową. Ale ona ma majątek po kimś tam. Ale nic tylko sie rozpłodziła z jego synem. PODOBNO. No to ja, że coś robiłam, a byłam źle potraktowana to do szamba z nią bo nie ma dzieci. Ja Ci dam ty stara kurwo męska wiecie - i tak się wkurzyłam, że za złodziejstwo dla jego córki - taka jak on!!! - wynajme sobie kogoś i mu przyjebię. I wiem, że mi to Bóg wybaczy.

Gość ddddddddddddddddddd
Ja go naprawdę tak potraktuję bo ja się w cudze życie nie wpierdalam i nie węszę po cudzych kłopotach a inaczej on mi nigdy nie da spokoju. Po prostu jak sietakiemu nie przyjeba to spokoju nigdy nie będzie. Jak można komuś życie ustawiać PO SWOJEMU bo miałam kłopoty. ja cię nauczę rozumu ty głupi dziadzie. Nie z takim już wygrałam zerem. MASZ PECHA STARY!!! :( Dosłownie tak jest - on mnie nie zna :(

Gość ddddddddddddddddddd
Nic mi nie zrobią bo mam rację. Wszystko przez moją matke, która lubi być gwiazdą i nie kupiła mi mieszkania. Ale jeszcze tego pożałuje jak mnie urządziła w życiu. Jak menel wyszłam na niej. Taka walnięta idiotka kompletnie. Zamiast sie wynieść z tego przekleństwa to tu siedzi jak kwoka na jajcach. Dosłownie. Ona jest głupia jak bucior, ale to moja matka. Ostatnie 3 lata to już dała popis wszystkich swoich możliwości. Mam nadzieję, że w tej chwili jest na leśnej dyskotece.... naprawdę :(

Gość ddddddddddddddddddd
Oni jej nie znoszę bo jest sierotą i taki cymbał p 60 lat z matką na nią. Ale co warta jego mamusia jak im nawet na działkę nie starczyło? Wszędzie im dupę obrobię a na koniec zabiję bo jest zwykłym chamskim złodziejem to jak se babsko dziecko wychowało, nie? A ja jestem nauczycielką to ja jej powiem "Te - aleś se wychowała to dziecko. Skończyło się na porodzie - jak to w Polsce". :(

Gość ddddddddddddddddddd
No trudno. takie mam życie. Zycie to nie SZYCIE. Niestety... :(

Gość ddddddddddddddddddd
Zycie to nie szycie ani nie gotowafanie... na ekranie... Wiecie co --- będę ich zadręczać , wynajmę sobie szpiegów. Tak musi być. Będę im pisać anonimy. Za znęcanie się nade mną. Anonim można zawsze napisać np "STRZEŻ SIĘ TY ŚWINIO!!!" i tu rysunek świńskiego ryjka... - i podrzucić - pół spalony, nie? tak będę działać. PSCYHOLOGICZNIE.

Gość ddddddddddddddddddd
No ale słuchajcie w takim kraju jak Polska - jak inaczej??? Powiedzmy 10 ostrzeżen i albo se gostek wyprowadza albo 11 raz przyjeżdża 2 faciów i go biją. Po prostu. Bo JA MIAŁAM RACJĘ w sądzie i nic z tego to teraz w życiu ją mu udowodnię jak należy. Co to za pomysł wtrącać się w cudze życie, w cudze majtki , w cudze rozprawy. Czy ja mu zaglądam do dupy? Niszczę złodzieja? No jak sobie poradzić w Polsce ze zwykłym skurwielem. Nie ma innego sposobu, albo się gościu wyprowadzisz albo cię zniszczę tak jak ty mnie próbowałeś. Co sobie gnojek jebany nie myśli . Bo mnie ojciec pracy nie załatwił to ja nie mam prawa żyć bo dzieci nie mam? Co on ma za filozofię życiową "kradnij kradnij a dobrze ci będzie"? To sie okaże kto pożyje dłużej ty ZBOKU ZEROWY ZŁODZIEJSKI JEBANY PSIE!!!

Gość ddddddddddddddddddd
Bo mam matke wyG(r)iodną to mam se życie odbrać jego zdaniem? Bo mnie sierota nienormalna wychowała. Ja pozbawię zycia - ale JEGO. Po co on żyje. Zeby mnie okradać. Dziecko 2 sierot. ja ci chłopię przypierdolę to ty się zesrasz. A mój ojciec jest chory jeszcze i na mnie oczywiście. I co? I to jest życie właśnie, nie? 10 ostrzeżen i zgon tajemniczy. SPRAWIEDLIWIE. A za nim zgon jego matki - jego wiernej towarzyszki życia.

Gość zgadzam się z
Kobieto, to nie pierwszy twoj topik na kafeterii. Już wielokrotnie pisałaś. Masz schizofrenię, wiem,że leczysz się psychiatrycznie. jednak coraz gorzej z tobą. Zmień lekarza i to szybko, twoje posty to narastająca agresja. Dojdzie do tragedii.