Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupeczka-cipeczka

tabletki na odchudzanie

Polecane posty

Gość dupeczka-cipeczka

czy zna ktos z was jakies naprawde dobre , skuteczne i sprawdzone tabletki odchudzajace?

Gość dupeczka-cipeczka
no ludzie czemu nie odpisujecie??? pomozcie

tabletki na odchudzanie i jeszcze do tego skuteczne :O:O dobre sobie, dziewczyno rusz tylek i na silownie, a do tego dieta, a nie bzdury wypisujesz :O

Gość zacznij dietę
tabletki odchudzajace są szkodliwe,poza tym przestaniesz brac i momentalnie utyjesz

Gość atro phex
o ile nie masz problemów ze zdrowiem, z krążeniem przede wszystkim

Gość bardzo lubię kobiecy zapach...
ja znam bardzo skuteczne tabletki jest to witamina c.... musi być umieszczona w aptece 7km - 15km od naszego domu i musimy się tam udawać pieszo(7km) bądź rowerem(15km)

Gość Wi-Oka-Demolka
Rutinoscorbin!

Gość bardzo lubię kobiecy zapach...
ew. Placebo bardzo dobry środek tylko musi koniecznie być te 7km pieszo od domu.

Same tabletki ci nic nie dają! Gdyby dawały to każdy chodził by szczupły. Ale tak nie jest. Ćwiczenia i tabletki to ok:) i dieta oczywiście. Asame tabletki to dupa!!

Gość bez owijania
tic-taci na sniadanie, obiad, kolacje

WITAM POSTANOWIŁAM SIE ZAREJSTROWC DO WAS.JESTEM NA 9 DNIU ODCHUDZANIA I POLECAM BIO C.L.A. Z ZIELONA CHERBATĄ.SCHUDLAM PRAWIE 4 KG,ALE NIE JEM MIESA I SŁODYCZY.MAM 167WZROSTU I NA DZISIEJSZY DZIEN WAZE 88.7.ZOSTALO MI PO CIAZY I ZRZUCIC MUSZE,NIE ODPUSZCZE ,MÓJ CEL TO min.15 kg.

Moja mama stosuje Fosanic to chyba nowość. Mówi że skutecznie zmniejsza łaknienie

Gość mazindol
mazindol kiedys brałam, ale nie wiem czy teraz nie wycofali go. tylko na recepte jest

Gość
gosienka, tiaaa bez cwiczen jeszcze?

Gość Gdynianka34
Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.

Gość kapusta marchew sałata
pomodor jabłko pietruszka seler to sa tabletki na odchudzanie mozesz jesc do woli Dabrowska.Ewa.-.Cialo.i.ducha.ratowac.zywieniem.

Gość gość
polecam slimcea. bez recepty, bez efektów jojo, ale z fajnymi efektami :)

Gość WarszaVVka
Ja odchodzałam się z slimcea. Pięknie mi waga zeszła. Czekam na 2 ture, bo miałam tego naprawde duuużo do zrzuceia, ale w tym tempie, za pół roku będę piękna;D

Gość Małgośka83
Przy slimcea podaczas 3 miesięcznej kuracji udało mi się schudnąć 11 kilogramów, tera wyglądam prawie jak modelka playboya :P nie no żartuje, ale i tak jestem bardzo zadowolona, bo jak na matke 3 dzieci bardzo dobrze teraz wyglądam :)

Gość gość
ahhhh, wiem że slimcea może przynieść bardzo fajne efekty, bo sama ją stosowałam, przez 4 miesiące schudłam 13 kilogramów :)

Gość Patryszjonka
Dokładnie, nie ma co szperać i szukać innych skoro slimcea jest skuteczna, mi udało się z nią schudnąć prawie 12 kilogramów,a to już jest sporo osiągnięcie jak na okres 3 miesięcy

Gość Jafaryca
hmm, fajne efekty mi się udąło schudnąć z slimcea 7 kilogramów w 3 miesiące ale przyznam się że ciwczyć to tak średnio a i diety nie zawszę się trzymałam

Gość Felicj78
Ja przy slimcea, diecie i ćwicznieach osoągnełam efekt 12 kilogramów mniej w zaledwie 3 miesiące :)

Gość gość
Jest gro osób które polecają slimcea i są zniego zadowole, dzisiaj śmaiło dołanczam do tyh osób, skończyła kurację i na wadze11 kilogramów w mniej, aż cięzko mi wuerzyć w taki efekt w zaledwie 3 miesiące :)

Gość Kamelonka
Stosowałam slimcea i w 3 miesiące 12 kilogramów mniej, miałam przy tym dietę i ćwiczyłam, ale nigy nie osiągnełabm takie efektu bez slimcea :)

Gość CóreczkaTaty89
Na slimcea, można polegać w moim przypadku bardzo mi pomogła, dzisiaj skończyłam swoją kuracje :) schudłam 11 kilogramów

Gość NarNatali
Również korzystałam z slimcea, całkiem fajny produktu, oczywiście miałam przy nim diete i ćwiczenia, ale to oczywiste z tego względu że jest tosuplement wspomagający odchudzanie, ale bardzo skuteczny, moja kuracja trwała tylko 3 miesiące i w tym czasie schudłam 11 kilogramów :)

Gość gość
co za nachalna reklama :o

Gość Brystolka
słuchajcie mam pytanie jeżeli chodzi o slimcea, dzisiaj zaczełam kuracje możecie mi podpowiedzieć z jakąs dietą? jaka byłaby najlepsza?

Gość gość
Brystolka, ja do slimcea miałam diete kapuścianą i jakoś poszło