Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelkowe niebo

Czy mozna sprawdzic kto jest wlascicielem numeru komorkowego?

Polecane posty

Gość karmelkowe niebo

Ktos dzwoni do mnie, a kiedy odbieram rozlacza sie. Moge jakos sprawdzic jego personalia?

Gość kasiule
jeżeli to orange to mogę ci sprawdzić

Gość annnnnia
proszę o sprawdzenie mi też 501- to chyba orange?

Gość ale wiesz kasiula ze zlamiesz
ustawe o ochronie danych osobowych?? za to jest kara ustawa pozwala na przekazanie numeru jak masz dane, ale w drugą stronę - niestety nie moze i to nielogiczne, ale takie prawo

Gość nie do konca to tak
jest,jesli to telefon na karte to raczej marne szanse,wiem to bo chcialam ustalic kto do mnie anonimowo pisze

Gość mam taka samą sytuację
jakiś koleś dzwoni do mnie i nie odzywa się albo pisze głupie smsy też ma numer w orange mam juz tego dość

Gość jak macie numer i jestescie
nekane, to zgloscie na policje i już

Gość ja zablokowałam połączenia
z tego numeru i dał sobie spokój na jakiś czas

Gość malinak
też mam taki problem, jakaś laska ciagle wysyła sms i mms ze swoimi zdjciami na komórkę mojego męża, chcielibyśmy wiedzieć kto to jest ale nie odbiera telefonu

Gość do kitu z policja
zgłoście na policje i już. Durna rada. Sama jestem nękana, a policja to olała. I nawet jak pojawiły się pogrózki, że on za mna ciagle chodzi i jak bedzie okazja to sie dopadnie do mnie, bo ma na mnie ochote! teraz nie laze nigdzie sama, bo sie boje, ze mnie zglalci, a policja mowi, ze to tylk ozarty i zgloszenia nawet nie przyjeli albo przyjeli i wyrzucili do smieci nie wiem . Powiedzialam co mam do powiedzenia, ale nic nie zrobili nie sprawdzili go no nic kompletnie nic policja jest do bani! jak mnie zgalwci lub cos zrobi to dopiero sie zajma sprawa, albo i ja..:(

Gość kura i kogut
wpisz nr w google może co wyskoczy:D

Gość matacz ,,,..
wcale nie do kitu z policja , jak jzu to z twoja w twoim miescie , w tym wypadku dał bym zgłoszenie do prokuratury , grozby sa karalne

witam temat niestety nie jest pociagniety dalej:( a ja niestety tez mam taki problem:( czytalam ze jedna z forumowiczek udzielila pomocy zalamanej, to byl podobny temat do tego, ja chyba tez takiej pomocy potrzebuje, facet mnie zdradza, nie wiem z kim, mam tylko numer telefonu ktory wybiera praktycznie codziennie, innego sposobu ustalenia wlasciciela niestety nie ma, policja niechetnie pomaga, w salonach faktycznie nie moga udzielac takich informacji bo boja sie pozwu do sadu, tak przynajmniej mi powiedziano, to sa dane osobowe, chronione ustawa wiec pozostaje tylko kombinowanie na wlasna reke. moj chlopak nie wie o tym ze ja mam ten numer, a ja chcialabym poprostu wiedziec z kim:(

Gość gość
majka19855 czy udało Ci się dowiedzieć kim jest ta kobieta? Ja mam identyczny problem teraz mąż już chyba nie dzwoni do niej a Ona dalej go nęka. Załamuję ręce....

Gość gość
jak moe kogoś prosic to możecie mi sprawdzić wlośćiciela tego numeru 601 059 370 z góry dziękuje

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Kępno jest w sąsiednim powiecie i sąsiednim województwie wielkopolskim ma 14 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne PKE Rychtal to wieś w województwie wielkopolskim w powiecie kępińskim w gminie Rychtal

Gość gość
Kolejne oszustwo i naciąganie ludzi na kasę.Ten kraj nie chroni wżaden sposób swoich obywateli.Koszt esa to:30.75 zł,koszt raportu , 0.31 gr.niczego się nie dowiesz,wielka ściema tylko naciągacze zarabiają!

Gość gość
strona" czyj to numer" to złodzieje wpisałam numer telefonu firmy mojego znajomego a oni niby znaleźli jakieś zupełnie inne nazwisko z pierwszą literą imienia. A telefon znajomego można normalnie znaleźć w internecie Nie dajcie się nabierać

Gość JolkaJolka098
można sprawdzić- to bardzo proste! wystarczy wejść na infonumer.pl

Gość JolkaJolka098
można sprawdzić- to bardzo proste! wystarczy wejść na infonumer.pl