Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ballsss

Gdzie ta miesiączka

Polecane posty

Pisze tutaj por az pierwszy ponieważ mam nie mały problem....jestem mam 2 lateniego chłopaca po porodzie miałam 26 dniowe cykle meisiaczkowe ...a w tym miesiacu oczekiwana miesiaczka nie przyszla zrobilam juz 3 testy ciazowe na dwoch nie wyszlo nic po czym kiedy sprawdzilam je na drugi dzien byly cienie 2 kreski co mnie bardzo zmartwilo i zastanowilo zrobila 3 test na którym wyszło ze w ciazy nie ejstem poszłam do lekarza który rozwnierz nie potwierdizl ciazy przeisal tylko luteine i kazał 6 dni czekac czekanie mnie wykancza bo juz niczego nie ejstem pewna zdarzylo mi sie kilka razy w tym miesiacu wspolzyc bez zabezpiecznia ale by to stosunek przerywany bardzo sie boje ze znow moge byc w ciazy co o tym myslicie????

Gość piszesz głupoty
wynik testu odczytuje się po kilku minutach a nie po kilku dniach wiarygodny wynik to ten po czasie określonym w instrukcji....potem "wynik" na teście moze sie zmienić.... umiesz czytać ze zrozumieniem ? skoro zrobiłaś 3 testy w terminie spodziewanej miesiączki to oczywiste jest że w ciąży nie jesteś.... jesli nadal nie wierzysz idz do labu i zrób test z krwi Matka, a taka tępa, czego ty nauczysz swoje dziecko ?

Gość piszesz głupoty
Masz zwykłe zaburzenia hormonalne, zresztą nawet gin doszedł do takeigo wniosku skoro przepisał luteinę.... czy uważasz że laski z forum internetowego są bardziej kompetentne od lekarza który Cię badał i zzaordynował lek ? Jakim cudem urodziłaś dziecko skoro masz tak nikłą wiedzę o swoim organiźmie ? Poprzednia ciąża niczego Cię nie nauczyła ? Nie mogę uwierzyć że istnieją takie ignorantki...

ja test sprawdzałam po 2 godzinach bo od razu nic nie wyszło i własnie tak samo pojawiła sie druga blada kreska a było to jakos 4 dni po terminie okresu. Jestem w ciąży :)

Gość piszesz głupoty
Ale ona sprawdzała test po dwóch dzniach a nie po kilku godzinach.... zresztą co mnie obchodzi autorka.... najwiarygodneijszy jest test krwi, zamiast wymyślać głupoty niech idzie zrobić to proste badanie, wykluczy lub potwierdzi ciążę i przestanie zadawać głupie pytania na forum

Każda ciąża jest inna ;] kiedy zaszłam w ciaze pierwszy raz to test wykazał ja odrazu ....moze sie nie unos tylko poprostu daj dobra rade ;] a jesli takowej nie masz to nie wyzywaj sie tutaj bo nie ma o co i na kim ;]