Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fifty PLN

gdzie spędzacie weekend majowy

Polecane posty

kurna ale mi się trafiła gratka. przechodziłem koło biura podrózy a tam oferta last minute - OKAZJA , TANIOCHA, FULL WYPASS i kupiłem i jedziemy , a gdzie ? no gdzie: ..... DO MEKSYKU..... hurrrra tequila, Mexico City,małe puebla, meksykańskie kobiety i wiele wiele innych atrakcji fajnie co? a wy gdzie spedzącie najbliższą majówkę?

Gość za ile
podaj cene z ciekawosci ?

super tez bym pojechał do meksyku .... tylko nie mam długów , mam udane zycie osobiste i zawodowe , nikt mnie nie rzucił , i nie mam mysli samobojczych w innym wypadku .....chetnie :P:P:P

Gość a ja siedze w domu i
bede czytał ksiazki

Gość a ja sobie jade na
na lazurowe wybrzeze jade

Myślę, że na balkonie. Jeśli będzie zimno - na kanapie. Taki mam plan :D

Gość dołkor
pod kanapą :D cichutko zacisznie i bezpiecznie :D

Gość qwer
a ja pojade o mamusi:)

W domu. Sama. Mam nadzieje, że będzie padał deszcz :-o

Gość ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Luska poza mieszkaniem :D :D :D

Gość nigdzie .pewnie kafe i tv
może na cmentarz ewentualnie pójdę a jak będzie ładna pogoda to będę wyrywać chwasty

Sobota - w domu. Niedziela - na meczu i w domu. Poniedziałek - w domu. Ogółem to fajny weekend.

Hmm a może by tak do Spa? ;) Wiem, że jest to raczej niecodzienny pomysł ale obecnie coraz więcej osób decyduje się na taką właśnie formę spędzenia czasu. Na Pojezierzu Brodnickim w Głęboczku Wielkim jest pięknie położony hotel ze spa i z winiarnią. A więc coś dla ducha i dla ciała :)

Gość hanmsksmsls
W związku z tym, że 2 maja muszę iść do pracy (jestem n-lem, obecnie na l4) plany na długi weekend posypały się. Trzeba będzie pomyśleć w zamian o jednodniowych wycieczkach czy wycieczce.

Słyszałam właśnie, że naprawdę warto zobaczyć Skandynawię a Dania jest bajeczna ze swoimi zamkami. Oferta z unity Line wygląda całkiem atrakcyjnie, ciekawe czy można z dziećmi spokojnie popłynąć.

Myślę, że tak, jesli tylko dziecko da sobie radę z programem wycieczki, trzeba sprawdzić, czy nie ma tam jakichś większych spacerów czy późnych godzin powrotu

Jakie macie plany na zbliżający się, tegoroczny weekend majowy? w tym roku jak sie postaramy to może yć wyjątkowo długi :D ja mam ochotę na jakąś wycieczkę... skandynawia etc. W Unity Line mają nawet niezłe propozycje.. tylko jak przyjdzie co do czego to zazwyczaj jest problem z wyborem.

Jakie macie plany na zbliżający się, tegoroczny weekend majowy? w tym roku jak sie postaramy to może yć wyjątkowo długi :D ja mam ochotę na jakąś wycieczkę... skandynawia etc. W Unity Line mają nawet niezłe propozycje.. tylko jak przyjdzie co do czego to zazwyczaj jest problem z wyborem.

Gość teżtambyłam
a gdzie dokładnie?ja byłam w cancun.tam jest taka plaża że piasek jest bialutki i zawsze chłodny.

Gość absolutnie :))
UU TO WSPOŁCZUJE :))) NIE MA CZYM SIE CHWALIC HAHAHHA WEŹ STRZELBĘ NA SPACERY I OBSTAWĘ A I TAK NIE RĘCZE ŻE WRÓCISZ