Gość macq Napisano Kwiecień 29, 2009 Zakochałem się w dziewczynie z którą już byłem... Jest ona teraz dla mnie przyjaciółką. Rozstaliśmy się po jej wyprowadzce. Miesiąc później na nowo wróciła do starego mieszkania. Teraz się spotykamy w większej grupie, a ona się nakręca chyba na mojego kolegę :/ Nie wiem co robić. Gadałem z kolegą, a on powiedział, że ją lubi ale nie jeszcze tak żeby z nią być, a ja mu o wszystkim powiedziałem co do niej czuję. Ona nadal się do niego przystawia, chociaż podchodzi do mnie chwilami i czasem mnie przytuli. Nie wiem co o tym sądzić czy dla niej we dwóch jesteśmy jedynie przyjaciółmi czy któryś z nas jest kimś więcej. Nie wspomniałem o tym, że jak z nią byłem to byłą nieśmiała. Mówiła, że nie jesteśmy sobie przeznaczeni, przeżyłem to rozstanie i już mi przeszło po niej ale teraz i ja się zmieniłem i ona. Jest jakby inną dziewczyną którą pokochałem. Nie wiem co robić, czy dać sobie spokój, czy nie odpuszczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach