Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki92

co na prezent bratu?

Polecane posty

Gość wiki92

hey za 10 dni mam ślub i wesele brata mam 16 lat i niewiem co mu moge kupić? błagam odpiszcie szybko moze wy macie jakiś pomysł ;) miś to dobry pomysł ? nie za dziecinny pomysł? kwota od 30-100zł

Gość dfgfg
Kup pościel oczywiście z dobrego gatunku może jakąś wyszywana. Ja ostatnio kupiłam dla szwagra zapłaciłam około 100 złotych naprawdę gatunkowo dobra no i piękna.

Gość narzeczona__
eeee lipa miś kup kosz wiklinowy (do 50zł) i do tego np.makaron ,dżem,przecier pomidorowy,oliwki,jakieś winko(moze powiedz by mama ci kupiła) i daj im z kartka "na pierwszy małżeński obiad" do 100 sie wyrobisz:P

Gość wolałabym pościelP
:) szkoda mi wydać nawet 70 zl na posciel a jak ktoś by mi kupił to bardzo bym się cieszyła:) a taki kosz? dla mnie to byłaby porażka, kosz zawalał by mi tylko w mieszkaniu a te rzeczy ze srodka to sobie sama mogę kupić ;P

Gość hm tak myśle
A mi sie bardzo pomysl z koszem podoba. Bomba. Przeciez to jest prezent od siostry ktora ma 16 lat. Przeciez ona sie uczy i nie zarabia. Gdybym miala taka mlodą siostrę i od niej dostala taki prezent to bym sie naprawdę ucieszyla. Mozesz jeszcze dorzucic jakas ladna solniczkę i pieprzniczkę, albo małą patelnię i do tego jajka, , dzem itd.

Gość hm tak myśle
to z jajkami to by bylo na sniadanie:P

pościel - kup dużą kołdrę :D taką 200X220 :D antyalergiczną , z sylikonowym wypełnieniem i dwoma warstawami komór z powietrzem . zaplacisz ok 150 , niech ci mama moze dołoży , ale kołdra jest superowA;)

Moja siostra w Twoim wieku mniej więcej będąc dała nam prześliczny, rustykalny obrus. Pojęcia nie mam, ile kosztował i czy moja mama się przypadkiem nie dołożyła, ale obrus jest idealny - perfekcyjnie pasuje na nasz stół i w mój gust :) Tylko że moja siostra jest i zawsze była osobą, która ma niesamowity dar do wybierania prezentów - zawsze kupuje tak idealnie dobrany i potrzebny, że się zastanawiam, czy nie ma jakiegoś podsłuchu u mnie zamontowanego albo czy mi w myślach nie czyta :P a piszę to dlatego, żeby zwrócić Ci uwagę, że prezent typu pościel trzeba naprawdę umiejętnie dobrać. Są osoby, które znają swoje rodzeństwo jak łyse konie i na pewno zrobią to dobrze; jeśli Ty do nich należysz, możesz pewnie kupić jakiś drobiazg do domu (choć wypadałoby się również wpasować w gust Panny Młodej..). Jeżeli nie, to lepiej nie idź w tą stronę, a zrób coś śmiesznego, w stylu np. tego kosza, albo wymyśl jeszcze coś innego :) Może kup im jakąś książeczkę śmiesznie napisaną "skąd się biorą dzieci" i spersonalizuj ją jakoś - jakaś przemyślana dedykacja z jajem, albo jakiś rysunek od siebie? ;) Albo coś w stronę wyważonego kiczu - np. do 100zł możesz kupić mały pucharek (taki, jaki się wygrywa w zawodach sportowych) i machnąć grawerek "Już 1 dzień razem" lub coś w tym stylu ;)