Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr

Moje życie uczuciowe to porażka

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr

Możnaby pomyśleć, że zaczęło się dobrze, bo w wieku 16 lat miałem pierwszą dziewczynę, kiedy inni koledzy jeszcze nie mieli. Byłem z nią 1,5 roku, a po rozstaniu przez kolejny rok o nią raz zabiegałem, raz próbowałem zapomnieć. Mieszała mi w głowie, bo miałem z nią na codzień styczność. Licząc ten rok zabiegania o nią i podsumowując to już 3 rok jestem sam. Zaraz po zerwaniu miałem jedną, ale trochę za młodą adoratorkę. Zresztą wtedy walczyłem jeszcze o byłą. W tamtym roku podrywała mnie współlokatorka, którą znałem już wcześniej, bo chodziłem z nią do szkoły. Kusiła mnie ciałem, a chciała być ze mną. Nie podobało mi się to i zakończyłem dosyć szybko bliskie kontakty z nią. Jakiś równy rok temu całowałem się i macałem z koleżanką po pijaku. Na początku tego roku, nie mogąc znieść tego, że nadal jestem prawiczkiem, umówiłem się z dziewczyną z neta na seks. Okazała się w rzeczywistości obrzydliwa i do niczego nie doszło. Z miesiąc temu poznałem na czacie dziewczynę i byłem nawet z nią na randce, ale tutaj sytuacja jest niejasna, bo coś czuje chyba jeszcze do byłego. Przestałem się do niej odzywać, ona też się nie odzywa. I tak wygląda pokrótce moje życie uczciowe. Erotyczne też nienajlepsze. Co prawca całowałem się z kilkoma dziewczynami, ale nadal jestem prawiczkiem. Mam 20 lat i nie widzę dla siebie żadnych perspektyw jeśli chodzi o te sfery życia. Do dupy to wszystko...

Gość chce
idz do burdelu...tam nie maja wyjscia...da ci kazda ktora zechcesz......

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr
Ale temat dotyczy życia uczuciowego, na nim bardziej mi zależy. A seks się z tym wiążę :/

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr
No tak...

Gość brrrrrrrrrrrrrrrr
:(

Gość makkari
ej dobra chlopie nie denerwuj sie ja ci opowiem historie przyjaciela mojego kolegi z oddzialow ulanow pilsudczykow on jak poszedl na wojne to tez mial dziewczyne 2.5 roku ale potem sie obudził w sarajewie jak trzymial pistolet i celowal w ksiecia franciszka takze ona go rzucila a on musial sie zwiazac z burdelmama z pobliskiej bratyslawy zrobil jej dziecko a jak poszlo do przedszkola okazalo sie ze przedszkolanka byla ta jego dawna dziewczyna!!!11 i on wtedy do niej chodzil tam niby nocniki zalatwiac i tak od pieluchy do majtek sie znowu skumali ze to oni byli i potem wyjechali do NRD przerzucać transporty wkladow do dlugopisow ze wschodu i ucielki przez mysia dziure w strazniccy i teraz zyja w monako takze nie lam sie bedziez dobrz