Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to przykre

Czy boicie się świńskiej grypy?

Polecane posty

Gość to przykre

Pytanie na serio, proszę bez żartów :) Dwa dni temu zarażonych było ponad 1000 osób, dziś już 2500... Wiadomo, bez paniki. Jednak wirus w ciągu zaledwie kilku dni rozprzestrzenia się w zawrotnym tempie! Jest już nawet w Austrii, coraz bliżej Polski. Ludzie zaczynają kupować leki przeciwko grypie i maski. Powiem Wam, że zaczynam się bać... Spekulacje są takie, że w przypadku rozprzestrzenienia się wirusa zginąć może... 1/3 osób żyjących na Ziemi.

Gość oni Cię chyba niezbyt
Nie panikuj, nawet ci zarazeni wyzdrowieli w większości. Obawiamy się ale bez przesady.

Gość to przykre
No tak, leki podobno są dość skuteczne :)

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie obawiam się. Mam nadzieję, że w końcu mnie trafi, przekręcę się i nareszcie będę miała święty spokój :(

Gość tak tak tak tak tak

Gość a ja pamiętam jak
nie

Gość bebebe
ja w sumie nie byłam w Meksyku ani nikt z mojego otoczenia ,od tygodnia razem z córka mamy objawy przeziebienia które jest uciażliwe ,ale jednak boje sie iśc do lekarza.

Co roku tysiace umieraja na raka, w wypadkach samochodowych, miliony z glodu... swinska grypa to przy tym pikus.

boję się ale jeszcze nie panikuję, chociaż dzisiaj już miałam lekką schize w kolejce do kasy, gdy jakaś baba kaszlała :o

Gość cvxcxv
Nie boje sie. Sztucznie wywolany problem zakladow farmaceutycznych.

Gość ale to
w wydarzeniach przed chwilą przekazano komunikat chyba WHO, że osiągnęło 5 stopnień w 6 stopniowej skali... a 6 to już ogłoszenie stanu pandemii... dalej sądzicie, że to nie problem? w Polsce jest tlyko 1 laboratorium, które potwierdzi obecność wirusa. zanim tam wyślą tę próbkę, chorzy padną :(

Gość ale to
dlaczego nie wstrzymają lotów z Meksyku tak jak w Argentynie czy na Kubie? :/ później będą się dziwić ile osób ginie :(

Gość nice_711
tak szczerze, to ja się boję:/ codziennie czytam na ten temat i mam przerażenie w oczach... tym bardziej ze ja studiuje w berlinie i na mojej uczelni jest bardzo duzo osob z ameryki łacińskiej...

Gość vvvvv
świńska grypa, w odróżnieniu od zwykłej, atakuje i zabija osoby młode i zdrowe. Jest sie czego bać.

Gość ale to
właśnie... to jest o wiele bardziej niezbiezpieczne i szybciej się rozprzestrzenia niż wirus ptasiej grypy wtedy... ludzie panikowali niepotrzebnie. ale teraz naprawdę robi się niebezpiecznie i zaczęłam się bać :(

Gość uppupupu
ten świat pada

Gość strasznie to straszne
to spisek globalistów, którzy chcą wykosić 2/3 ludzkości gdyby komukolwiek naprawde zależało na dobru ludzi, to by wszystkie loty były wstrzymane z i do miejsc gdzie były przypadki zachorowań ale ja wam powiem - jako polacy nie mamy sie co bac, bo przenoszone z czlowieka na czlowieka sa mniej grozne niz z trzody chlewnej na czlowieka nie porownujmy tego do hiszpanki, bo to inna bajka

Gość upppppppppppppppppppp
www.swinskagrypa.pl

Gość ale to wcale nie jest
przenoszone przez swinie,poczytaj

ja już chyba zacznę robić to wszystko, czego nie zrobiłabym normalnie.. masakrycznie się boję, juz chyba i tak jestesm hipochondryczka.