Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

Rodzice... Wasi rodzice.......

Polecane posty

Gość ToJaaaaa

Czy ktoś z Was miał taki przypadek w swoim domu, że rodzice dyktowali Wam co macie robić... jakie studia skończyć z kim sie kolegac?? Ja tak mam i mam tego dość :( Caly czas mnie poniżaja... bo mysla ze w taki sposob mnie zmobilizuja... mam chlopaka wspanialego ale im nie pasuje styl ubierania i ze nie jest milionerem... :( Egoisci :( az mi wstyd za nich :(

Gość ToJaaaaa
mam 20 lat i jestem z moim chlopakiem 4 lata... bardzo go kocham i on mnie... chce sie wyprowadzic z domu... chce zacząc zyc spokojnie, bo w domu tylko stres :( Tylko ryk i przemoc :(

Gość ToJaaaaa
Zamiast ceszyc sie ze jestem szczesliwa, to oni niszczą mi wszystko :( Bo chcą szpanowac ze ich corka to i tamto :9 zapominaja o moich uczuciach :( Moje kolezanki jak raz to widzielay to naprawde popłakały sie :( Matka mnie bije... pluje na mnie... szantarzuje, bo sie buntuje i mowie co mnie boli :(

Gość ToJaaaaa
czy ktos tak ma albo mial??

ja, ale bez tego plucia. psychiczne szantaze, abym robila to co oni chca, uwazam, ze przez nich rozpadly sie moje 23 zwaiaki, bo mi obrzydzali facetow, albo tez facet widzial, ze za bardzo sie ich slucham. radze ci zerwij z tym, nie daj soba rzadzic, bo bedziesz zalowala jak ja

Gość 23 zwiazki
bardzo duzo:o