Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóżąż

Po co te głupie topici =- kto bierze ślub we maju, kto w czerwcu kto w...

Polecane posty

Gość też jestem kobietą.....
ale tu nie chodzi o krytykę i zazdrość, każdy ma prawo czymś się cieszyć ale to już przesada te topiki zajmują 3/4 tego forum , przecież można założyć jeden i się na nim udzielać. Jasne że macie prawo podniecać się tymi kokardkami tak samo jak ja mam prawo wziąść skromny ślub bez tego całego halooo... co też uczyniłam, ale chodzi mi o te ilości !!!!!!!!!!!!!!!!!

no to nie zaglądaj tutaj to nie bedzie cie nic razić, jaki problem? razi mnie np. erotyczny bo same zboczeńce, wiec nie wchodze tam i już, kropa. koniec.

i tak nikomu nie zabronisz tu pisać wciąż nowych tematów, wiec nie wiem po co tyle złości w was :classic_cool:

uwierz że ani razu na żaden nie zajrzałam, ale widzę te ilości co trzeci :)

a jak do tej pory to ty się unosisz i siedzisz tu a tyle nowych pomysłów na ślub cię omija, potem będziesz miała taką lukę w sensacjach że znowu założysz nowy temat :)

więc skoro nie zaglądasz, i nie zajrzałaś, nawet na jeden topik to czemu Cię to razi?? bezsensu :D:)

Gość a najlepsze są te suwaczki
ile zostało do ślubu i ile do "bejbika " , boze jakie to puste. Plus obowiązkowy cytat z Coehlo :D

jak do ściany.....mówię o ilości tych tematów, chyba nie trzeba na nie wchodzić żeby widzieć że są isą i dziennie setki nowych, proste to chyba co???

np. takie jak ma wredniak , miśku w strojach pary młodej- bez komentarza :O

to samo się tyczy diet, mało tego tych samych diet :(

och och nie macie się już czego czepiać to się czepiacie suwaczków hahahahaa nie mogę :D no to jak za dużo jest takich tematów, to pomęcz się trochę i zgłość do moderatora :D no gadajcie sobie dalej o tych kokardkach ja uciekam do męża :D

a ile twoj mąż miś ma lat ? tyle co ty, czyli 16? hahahahahaha

no już dobrze, temat jak temat wypowiedziałam się nie mam zamiaru z tego powodu wojować aż tak mnie to nie boli, chciałam tylko się dowiedzieć po co tego tyle....i tyle, spadam na inny, bynajmniej nie o ślubach :), pozdrawiam

Gość ja Ci powiem...
..po to żeby głupi mógł się pytać...

Gość j764mu
matolico po to jest wlasnie FORUM

Gość weronanananna
takie tematy sa dlatego ze kokardki i zaproszenia sa wazne, po to zeby moc sie dowiedziec czy dziewczyny na x miesiecy juz zalatwily to czy tamto czy moze to za wczesnie lub za pozno, po to zeby zapytac o opinie na temat danego zespolu, po to zeby sie wyzalic komus kto jedzie na tym samym wozku i nas rozumie. slub i wesele to wazna i bardzo stresujaca sprawa. kazda mloda chce zeby bylo idealnie. ja pewnego dnia tez zamierzam korzystac z tych rad tutaj bo niestety nie mam nikogo doswiadczonego w slubach a na pewno nie znajde np 200 doswiadconych dziewczyn z ktorych kazda powie mi np o plusach i minusach slubu latem/zima takze darujcie sobie

Gość dawniej forum nie było
dawniej forum nie było id ziewczyny same wiedziały kiedy co zalatwic i myslalły głowa a nie patrzyły na innych zenada i tyly a stały kontrargument o zazdrości to juz po prostu az śmieszy

faceci się głupotami nie podniecają? to wyszukaj sobie w necie forum miłośników byle klamota typu Golf 2 i zobaczcie jak godzinami mogą gadać o głębi koloru lakieru czy o stukach w zawieszeniu. Mam to głęboko w dupie bo umiem selekcjonować strony, na które wchodzę i nie podniecam się rzeczami, które mnie nie interesują. Jak cię interesuje praca to idź na forum nr 14, tam sobie możesz gadać do oporu. Ja pracę zostawiam w pracy a na forum się relaksuję, czego i tobie życzę bo widać że masz ciśnienie.

Gość ale teraz są fora internetowe
i mozna sobie gadać o czym się chce, nawet o dupie maryny. kogo nie interesuje to niech nie czyta i nie pisze. a autorkę i innych tutaj niezadowolonych zabolalo chyba to, ze widocznie zalozyly topik i nikt na niego nie odpowiedzial. a topiki "kto bierze slub..." są oblegane.

Gość weronanananna
kiedys nie bylo for i sluby byly tez inne... bralo sie co jest pod reka. teraz jest dostatek wszystkiego wiec mozna przebierac, wybierac i sie radzic. a tak poza tym to o czym wg ciebie powinny rozmawiac kobiety na forum slubnym co?

Gość o wszystkich aspektach
zamążpójścia :P albo i filozofii małżeństwa. dyskusja musi być na poziomie. kokardka jest tematem zbyt płytkim.

Gość dawniej forum nie było
a niech gadają o kokardkach i innych duperelach ale po co w 10 róznych topikach nie może być np jednego topicu - POKAZUJEMY swoje kiecki - oceńcie osobny - O kokardkach osobny - o butach i to dla samych zainteresowanych byloby poręcznijesze bo np nie mam kokardek to wchodze na jeden temat i mam wszystkie wypowiedzi a nie szukam w 10 topikach - po co

Moje 3 letnie dziecko mniej podnieca się nowo zakupioną zabawką niż wy suwaczkami, datami i godzinami ślubów oraz pończochami pod sukienkę. Nie muszę włazić do działu, żeby zauważyć, że forum owładnęła mania staraczek, ciężarówek, oczekujących na wymarzone zaręczyny i oczywiście daty ślubów - na każdy miesiąc. To jakaś istna paranoja.

Gość weronanananna
to jest forum a nie kolko mlodzch filozofow wiec moye bzc nawet miliard plztkich tematow. mi na przyklad podoba sie zakladanie kilku tematow na temat urody sukienki. latwiej sie to czyta. Ciekawe ile z was mialoby suwaczki gdyby mialy takie forum pod reka gdy wychodzily za maz