Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszotech

zdrada

Polecane posty

mój maż pare dni temu mnie zdradził.Po 17 latach bycia razem.nie moge poradzić sobie z tym wszystkim.Przyznał mi sie do wszystkiego,wyrzuty ogromne ma.To było w agencji towarzyskiej z murzynka.Mówi że mnie kocha w co juz mu nie wierzę.Jak odbudować wszystko od nowa nie mam pojęcia serce mi mówi wybacz rozum zostaw nie wart jest twojej miłosci co robic pomóżcie kochani.

Gość chcesz żeby ci radziły
gimnazjalistki?:O

Gość ja piedziele
on juz ma hiva uciekaj z daleka od niego

Gość ja piedziele
niech idzie na badania

Gość wiosenny powiew
oj zaraz tam załapał ale w sumie przebadać sie może :) .....wiesz trudno Ci radzić co masz zrobić 17 lat małżeństwa to masa czasu ....przyznał się czyli to go w środku też gdzieś tam uwierało ....może miał taką fantazję że sex z murzynką ?...ja myślę że powinnaś dać mu jednak szansę w końcu każdy zasługuje na 2

Gość ja piedziele
WIOSENNY POWIEW napewno masz racje ale ja jednak wolalabym aby maz sie zbadal

Myszotech a on chce żebyście byli dalej małżeństwem? Może warto porozmawiać wyjaśnić sobie kilka rzeczy i dojść razem do wniosku czy chcecie tworzyć związek.

Wiesz, co? Jeżeli go kochasz, nie brzydzisz się nim po tym co zrobił, daj mu szansę (jakiś max krótki okres). Jeżeli Cię zawiedzie, albo Ty nie dasz rady psychicznie tego ponieść-dajcie sobie spokój. Lepiej po siedemnastu latach niż całe życie rozwlekać to, co się stało. Czasami czas nie leczy ran. Wiem, co mówię.