Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość same_problemy

Jestem facetem a nie lubie seksu

Polecane posty

Gość same_problemy

Jak w temacie jestem facetem juz troche po dwudziestce a nie lubie seksu. Owszem dziewczyny mi sie podobaja ale wolalbym z nimi isc na spacer pogadac po przytulac cie a seksu moglo by nie byc. Czy to jest normalne?

Gość Ksionc proborzdż
Niech Pan Bóg ci pobłogosławi, drogie dziecko! Dobrze, że jeszcze są normalni na tym zakłamanym świecie, och jej.

Gość dddddd
Raczej normalny nie jestes

Gość mamalyga
ja bym takiego chłopaka chciała:D ale tak ogólnie popęd jakiś posiadasz? napalasz isę czasem? czy tez nie? bo jak tak, to no potrzebowałbyś kogos cierpliwego do granic możliwości.

Gość same_problemy
Jakis poped mam ale mizerny ogolnie :( ja potrzebuje pare miesiecy naprawde szczerych spotkan (jakies 6-7 miesiecy) zeby zaczac myslec na serio o seksie. Ja musze najpierw kogos dobrze poznac bo na szybki numerek to sie nie nadaje. Ale i tak nawet jak sie juz do ktorejs przekonam to mam bardzo male potrzeby i az nie chce mi sie angazowac w zadne zwiazki bo bedzie problem potem :(

Gość mamalyga
możliwe, że nie jesteś na to jeszcze dojrzały. hm..

Gość a ile masz
lat?

Gość same_problemy
No to pieknie bo 20 to juz mam za soba i to od paru lat wiec kiedy ja dojrzeje jak bede mial 50 :(

Gość same_problemy
Mam juz prawie 27 :(

Gość mamalyga
hm, jak będziesz chciał to i bedziesz nagrzany.

Gość uiuyiyuiituity
za przeproszeniem drogie panie co wy wogóle piep.szycie ! Takich chlopaków setki chodzą tylko ze zamiast rozgladac sie za tymi normalnymi skromnymi, wolicie sie ogladac za lampucerami w bmw i innymi lanserami. Sami takich wybieracie, normalni chlopacy to dla was strata czasu, jestescie okropne !!!!

Gość nie uogólniaj
ty tam up ^^ nie kazda taka jest, z takich dresikow w beemkach to mi sie zdzierac chce

Gość do lisza00
różne mogą być przyczyny niskiego libido, może to jakaś choroba albo sprawy hormonalne, zbadaj sobie poziom testosteronu

Gość eheheheheeh ja tak mam
seks to by m wystarczyl 1 na 3 albo 4 miesiace.... niestety moj facet woli czesciej :/

Gość fsd
Aseksualny jestes i tyle. Masz syndrom bolącej glowy z tą roznicą, ze jestes facetem.

Gość same_problemy
Mysle ze to rowniez wplyw moich kompleksow i braku wiary w siebie ale moze i rzeczywiscie mam malo testosteronu. Ogolnie to mam baardzo smutny nastroj... od paru lat :(

Gość ja też mam jakieś kompleksy
i jakiś brak wiary w siebie ale to przez moją zakichaną nieśmiałość to jeszcze gorsze niż brak popędu bo do żadnej ładnej laski nie zagadasz bo się boisz, to jest wkuriwjaące i nic nie moge na to poradzić

Gość same_problemy
Na ksiedza to trzeba miec powolanie. Przeciez nie pojde na ksiedza tylko dlatego ze nie bardzo lubie seks.

Gość jak sie idzie na ksiendza to
trzeba miec poped żeby ruchac na prawo i lewo po cichu

Gość gość
Mam podobny problem, też jestem facetem, który ma 25 lat, ale nie lubię seksu, robiłem to tylko raz w życiu i to mnie zniechęca, w ogóle mnie to nie podnieca, podobaja mi się dziewczyny, ale nie chcę z nimi tego robić. Czy to jest normalne >

Gość gość
nie ma norm ile ma się chcieć a ile nie chcieć. Sama bardzo lubię seks i zawsze trafiałam na partnerów z mniejszym libido- dla mnie to męka :( ale głowa do góry, jest sporo aseksualnych kobiet, albo z małymi potrzebami. Jak piszesz o ogólnym zniechęceniu to może depresja? Też ma wpływ na libido.

Gość gość
Szukam do związku faceta dla którego nie liczy się seks (nie ze względów religijnych). Tak jak autor wolę pogadać i się poprzytulać :) aseczka(malpa)o2.pl

Gość gość
Super, że są tacy mężczyźni!