Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liczacyka

Do tych co maja dwa konta na Naszej-Klasie-zdarzylo wam sie tak że..

Polecane posty

Gość Liczacyka

Pytanie do tych co maja dwa konta jedno fikcyjne a drugie prawdziwe- zdarzylo wam sie tak ze napisaliscie do kogos maila z fikcyjnego konta a do osoby tej do ktorej pisaliscie doszla ta wiadomosc z konta prawdziwego?? Np. macie konto "KUBUS PUCHATEK" i z niego wysylacie maila do osoby X i ta osoba odbiera maila i tresc jest taka jaka napisaliscie ale wyswietla sie ze ta wiadomosc nie jest od KUBUS PUCHATEK tylko od JAN KOWALSKI- czyli wasze prawdzwie konto? Moze sie tak zdarzyc jak co chwile wylogowuje sie z jednego konta i przechodze na drugie??? Prosze o odpowiedz bo to bardzo wazne~!

o czyms takim nie slyszalam ale kiedys zdarzylo sie kolezance,ze w jej galerii pojawiło sie zdjecie innej laski w miejscu jej zdjecia,jak patrzylas na miniatury to byla ona,a jak powiekrzylas to byla jakas inna laska!!hahaha...dooobree...

Gość ponawiaczka
Mysle ze nie nie powinno sie tak zdarzyc, ja w sumie mam az dwa konta fikcyjne hehe jestem porypana wiem wiem

Pyt.: po co ludziom dwa konta? Odp.: jeśli masz wroga, albo np. jakaś laska przystawia sie do twojego faceta i ma zablokowana galerie, a KONIECZNIE chcesz wiedziec co ona za zdjęcia wrzuca, to robisz sobie konto fikcyjne np. sexi lassski i wysyłasz jej zaproszenie. Jak jest tępa to takie zaproszenie zaakceptuje i masz ja w garści;-) Wiem, bo znam ludzi, którzy takie numery odwalają. Dlatego nie przyjmuje zaproszeń od kont fikcyjnych:-)

Gość mi tak i nie wiem
jakim cudem byłam na tym lewym i zapraszałam innych zeby ich podgladać a dodało ich do moich znajomych na prawdziwym koncie

Gość mam 26 lat iii
lepiej zapytaj admina nk.

Gość NunnoNunno
Radze nie eksperymentowac bo roznie bywa.. raz bylam na komputerze w swojej uczelni zeby skorzystac z internetu i chcialam wejsc na swoja poczte a otworzyla sie poczta jakiejs obcej osoby!