Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajniola zglabniola

zakochał sie we mnie strażnik pilnujący wejścia w firmie

Polecane posty

Gość fajniola zglabniola

w której pracuje dlaczego nie zakocha sie we mnie jakis bogacz z mercedesem tylko zawsze jakis biedak , portier normalnie, ma taki mundur -solid security, przystojny jest ale zawód obciachowy przeciez nie bede chodziła z portierem :-(

Gość badz dobrej mysli
powiedz mu zeby kupil merca i zlozyl podanie o stanowisko dyrektora i bedzie ok. milosc ci wszystko wybaczy :-)

Gość fajniola zglabniola
poprzednio też uczepił sie mnie taki goguś a później sie okazało że przyjeżdzał do mnie pożyczonym autem od kumpla z komisu i udawał bonza.Skąd wy bierzecie sytuowanych chłopaków ?

Gość chlopcy
a co ty mozesz mu zaproponowac ? pracujesz na tylach markietu ? a moze parzysz kawe szefowi ? i wdzieczysz sie by dostac premie

Gość fajniola zglabniola
nie, pracuje w banku jako call center moja koleżanka taka dziewucha co na rynku handluje chinskimi koszulkami to zakochał się w niej dyrektor przychodni i zwariował na jej punkcie a ja zawsze przyciągam biednych kurwa normalnie laska dla ubogich czekam na bogacza

Gość fsd
A gdzie miejsce na milosc?

Gość badz dobrej mysli
rozjebalas mnie tym stanowiskiem :D a jak mozna dostac prace jako call center?

Gość badz dobrej mysli
a da z tej pracy kupic merca? bo ja jestem tylko specjalista od emerytur i jezdze Alfa.... zaden bogaty na mnie nie poleci :-(

Gość fajniola zglabniola
nie wiem o co chodzi sie uczepiłaś tego zawodu, normalnie wysłałam CV i finito jak byłam na weselu to też przyciągnęłam bidoka który do mnie listy wysyłał :-O

Gość fajniola zglabniola
moja koleżanka która handlowała chinskimi koszulkami juz nie handluje , jest w przychodni jakimś kierownikiem od czegoś, stworzył jej kochaś tam jakieś stanowisko

Gość pewnie wyglądasz jak
prostaczka, to i prostacy zwracają na ciebie uwagę

Gość fajniola zglabniola
ja wyglądam jak prostaczka ? myśle że nie albo mi sie wydaje ale raczej nie tzn nie nosze ciuchów ze straganów, chinskich z cekinami i badziewiów, ubieram sie klasycznie, zawsze spódniczka do tego bluzka koszulowa z kołnierzykiem i noszę kitkę z włosów, nie wiem czy taka prostaczka ale zawsze przyciągam jakieś niziny społeczne :-O

Gość prezes ubojni
Jestem prezesem-ale czy samochod marki LEXUS wystarczy???

Gość strasznie to straszne
fajniola, ale co to za stanowisko?!? wiesz, co to jest call center? jak mozna byc call center??????????????? :O

Gość fsd
"prostacy zwracają na ciebie uwagę" straznik czy portier to prostak? Zastanow sie :o

Gość fajniola zglabniola
pracuje jako call center, nie wiecie co to jest ? macie po 15 lat ? zobacz sobie w google

Gość xeiaaaa
a ja jestem z zawodu marketing! Pracuje na tym stanowisku juz 2 lata.

ona ledwo się \"po polskiemu\" wysławia więc nie sądze , że zna angielski i takim oto sposobem pracuje jako call center - zdolna dziewczyna :D:D:D

Gość badz dobrej mysli
A call centre or call center is a centralised office used for the purpose of receiving and transmitting a large volume of requests by telephone. A call centre is operated by a company to administer incoming product support or information inquiries from consumers. Outgoing calls for telemarketing, clientele, product services, and debt collection are also made.

Gość call center
jesteś centrum telefonicznym?:D:D:D

Gość badz dobrej mysli
chcialabym podkreslic fragment \"is centralised office\"

Gość badz dobrej mysli
jaka konsultantka, odbiorczyni telefonow chyba :-)

Gość shlfls
Naoglądałaś się za dużo brzyduli i mylisz fikcję z rzeczywistością. Niech zgadnę, Ty to Ela, a on pan Włodek...:o

prawik - nie w tym rzecz - człowiek nie może być call center - jak ona może pracować jako centrum telefoniczne (informacujne itp. itd.)??

Gość fajniola zglabniola
ale zacofańce z was :-D pisze sobie na luzie a co mam podanie napisać czystą polszczyzną ? A mi kabel USB - jak nie wiesz co to jest i na czym polega tzn nie znasz nowoczesnego rynku, takie jest miejsce pracy http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Callcentre.jpg