Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesebe

Do ludzi z Wrocławia!

Polecane posty

Gość kesebe

Możecie napisać, co według Was zobaczyć w Waszym mieście? Jadę tam na weekend majowy i fajnie byłoby zobaczyć coś więcej niż Panoramę Racławicką i Zoo ;) Może jakieś miejsca, których nie ma w przewodnikach, a są warte zobaczenia?

Gość wchodzac na temat
chcialam wlasnie napoisac: panorama i zoo :P No jeszcze Rynek moze byc, ogrod botaniczny, ogrod japonski, w ogole hala ludowa i pergola. Moze park wodny albo malpi gaj, raj czy jak mu tam, na wyspie opatowickiej. Sama nie wiem ;)

Gość johny mnemonic
przyjdz do nas do akademika to pokazemy Ci wiele fajnych rzeczy:)

Gość wchodzac na temat
najfajniejszy akademik we Wroclawiu to Arka :D Mimo, ze tam nie mieszkalam to duuuuzo czasu tak spedzilam. Az sie lezka w oku zakrecila ;)

Gość kesebe
Ha! Co poza sufitem bym zobaczyła? Musze teraz się rozeznać, gdzie konkretnie wyżej wspomniany Ogród Japoński zobaczę, coby nie zbłądzić ;) Coś jeszcze?

Gość johny mnemonic
zabacz ogrod japonski, pergole, rynek i okolice, panorame, zoo i to by bylo na tyle z zabytkow. Zabaw sie w ktoryms z klubow, a jest ich tu multum, wybierz sie do aquaparku, no i do parku rozrywki na wyspie opatowickiej

Gość kesebe
Pięknie dziękuje. Kurczę, jakie Wy macie tanie bilety MPK! W Poznaniu drożyzna, że hej :D

Gość johny mnemonic
opatowicka wyspa przygody

Gość johny mnemonic
o kurcze to trzeba kasowac bilety??? :classic_cool:

Gość wchodzac na temat
ja juz to wszystko wymienilam :P moze dorzuc cos od siebie :P a ogrod japonski jest w parku szczytkim, park natomiast naprzeciwko zoo, tam tez jest hala ludowa i pergola. wszystko na miejscu... aaa, jeszcze na Ostrow Tumski idz ;) A tam znow blisko jest ogrod botaniczny. Wszystko na miejscu ;)

Gość wchodzac na temat
mi sie wyspa opatowicka duzo bardziej podobala zanim zrobili z niej park rozrywki... lubie dzicz ;)

Gość kesebe
O, dzięki, dużo to ułatwia, gdy wszystko jest blisko siebie, zwłaszcza, gdy jedzie się na 3 dni. Zapowiada się sympatycznie :) Dobrze się poinformowałam, że mogę kupić bilet całodzienny za 4 zł i kursować do woli?

Gość wchodzac na temat
nie wiem, ja nie kasuje... ale nie sadze, by to bylo takie tanie... Raczej trzykrotnosc biletu jednorazowego ;) Aaaaa, chyba ze o ulgowym mowisz. To tak ;) realne ;) U nas drogie sa bilety mpk...

Gość kesebe
Yyyy, źle spojrzałam, nie ma ulgi żadnej przecież. Zależy, ile się jeździ...ale jeśli jest wszystko w tej samej okolicy mniej więcej, to się nie najeżdżę ;) A powiedzcie, bilety kupię normalnie w kiosku? Czy to są czasowe bilety? Czy kupuję jeden i jeżdżę ile chcę? W Poznaniu bilet za 2 zł jest na 15 minut. A tam taki za 2,40 np.?

Gość przyyyyszła
Macie całodzienny za 4 złote?????????????

Gość przyyyyszła
No właśnie ja też z Poznania i mnie zatkało :D

Gość kesebe
Ulgowy mają za 4 zł, normalny za 8 :P

Gość johny mnemonic
a ja lubie dzikie kobiety :classic_cool:

Gość nie ma czasowych...
u nas by sie nie sprawdzily, bo takie korki ze masakra :P ale na weekend bedzie ok, spoko ;) jednorazowy - 2,40zl :O

Gość przyyyyszła
8 zł to i tak tanio :O:O:O

Gość kesebe
Traci się, gdy jedziesz 10 minut, ale znowuż zyska, gdy pół godziny, więc raczej na plus wychodzi :)

Gość nie ma czasowych...
Ale we Wroclawiu te czasowe by nie zdaly egzaminu, bo sa koszmarne korki... :P Jak ktos ma podjechac 2 przystanki tylko to czasem lepiej sie przejsc... babcie ewentualnie jezdza ale one i tak maja za darmo ;)