Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego nie lubią kobiety

Gdy jesteście podrywane co najbardziej was odstrasza ?

Polecane posty

Gość johny mnemonic
ale dziwne jestescie, tyle mowicie o braku pewnosci siebie u facetow (tysiace postow na forum) a kiedy znajdzie sie taki ktory rzeczywiscie wie czego chce, tez jestescie niezadowolone

z kobietami to tak już jest :) . Zbyt pewny siebie - tu raczej chodzi o teksty typu "ale masz cycki przejechałbym po nich parę razy" czy łapanie za tyłek po trzech słowach :D

Gość ania niania
Spodnie to przedewszystkim widzialam takie spodnie jak wory , jak by za duze na wlasciciela ja kpozycone od kolegi grubasa ! To dopiero wioska hihi Jak myslicie facet w jasnych spodniach jasne buty i biala koszulka , oczywiscie wszystko normalnie eleganckie nie wyswistane ?

jasne buty u faceta ? Jak do tej pory ważniejsze i powtarzane wady to nachalność i puszenie się , nieświeży oddech oraz babskie spodnie ( takie skojarzenie mam do tych przecieranych fałdowanych spodni ).

Gość fet43t63
no i brudnych butów

Gość pupa77
Mnie np. odstrasza często forma tego podrywania. Jeden gośc zapytał mnie na ulicy, czy może się ze mną zapoznac. Miałam wrażenie, że zaprosi mnie zaraz do baru mlecznego na kluchy z mlekiem...

trochę mu się język nie ułożył , pewnie miał zamiar powiedzieć chciałbym Cie poznać. Może niezby wyszukanie ale nie powiedział nic o dupie cyckach i nie kład tekstów w stylu "wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść jeszcze raz". Ale skoro słowo zapoznać jest odstraszające już wędruje na czarną listę.

Gość TATATATA
STRASZNI SĄ TACY , KTÓRZY TAK BARDZO CHCĄ BYĆ ZABAWNI, ŻE STAJĄ SIE ŚMIESZNI !

Gość gosiogosio
Gdy jest: nudny jak flaki z olejem nie ma wlasnego zdania udaje ze bawi go to co mowie choc wcale nie mowilam wlasnie nic smiesznego opowiada gdzie to on nie byl i jakiej laski nie wyrwal spoufala sie nie jest zadbany jest glupi i nie ma nic do powiedzenia umawia sie na piwo a potem jak juz sie spotkamy to pyta gdzie idziemy tak jakbym to ja go zaprosila) mowi za duzo i bez sensu jest malo elastyczny w rozmowie i chce rozmawiac tylko o tym na czym sie zna przykleja sie nie potrafi sie wychiloutowac

jedyne co mi przychodzi do głowy w sprawie tych kluch to taka postawa pytająco/przepraszająca przepraszam czy mógłbym się odezwać ...

Gość niezobowiązująca sugestia
Ja może postaram się wyjaśnić kwestię tej pewności siebie. Dobrze napisała koleżanka > pewny siebie z nieśmiałym spojrzeniem < drażni nas jeśli facet na starcie ma wrażenie ze za chwile ściągniemy majki przez głowę na sam jego widok. To jest zbytnia pewność siebie, wystarczy jeśli facet po protu daje nam odczuć że jest wart tego aby się z nim umówić. Nie potrzeba przesady która na większośc z nas nie działa.

Gość gosiogosio
nie slucha co sie do niego mowi i przekreca wypowiedzi myslac ze to wlasnie mialam na mysli

Gość gosiogosio
na pierwszym spotkaniu pokazuje mi glupie filmiki i fotki w telefonie

nie umiem się chillotować :classic_cool: własne zdanie , nie wadzi ale też szału nie robi ja jestem raczej dość określony i taką cechę posiadam a pożeraczem damskich serc jakoś nie.

Gość gosiogosio
zaprsza mnie gdzies ale uprzedza ze wyplate ma dopiero 10tego

Gość gosiogosio
gdy nie jest kompletnie zainteresowwany rozmowa bo myslal ze spotkanie bedzie polegalo wylacznie na przytulaniu sie i patrzeniu sobie slodko w oczka

nie mam telefonu ale dziękuję za sugestie odnośnie gadżetów :)

Gość blup
jeslki chodzi o stylk ubierania sie to kazda kobieta tez ma inny i musisz widziec do ktorej twoj styl pasuje

Z tą wypłatą dobre, widzę że mam tu na topiku panie wesołe a to dobrze się składa bo takie lubię.

Gość gosiogosio
do uslug :)

Gość niezobowiązująca sugestia
Gdy mówi chodźmy tam gdzie ciemno aby nie widziała nas moja dziewczyna ;P

Gość gosiogosio
z ta wyplata to wlasnie dzis mialam. pisze sobie na gg z kumplem. on pyta co u mnie ja do nie go ze wczoraj przyimprezowalam bo wyplata byla. no to on proponuje jutro piwo ja sie zgadzam. pada pytanie "ile piw ci kupic" to pisze mu ze wolalabym wypic gdzies w barze. a on do mnie ze mozemy ale on ma wyplate 10 tego ale nie powinno mi to przszkadzac skoro wczoraj mialam swoja :)

Jak wspomniałem nie mam zamiaru brać wszystkich rad jak krawiec odmierza materiał czyli co do mm . A fikuśne spodnie jak dla kobiety były bardzo dobrym i cennym przykładem , zwyczajnie nie należy ubierać się jak pajac bądź dziewczyna . Ciężko mi się wypowiadać za innych ale ja osobiście nigdy nie byłem zaaferowany modą ,czyste to czyste aby praktyczne było np kieszeń na klucz czy śrubokręt .

Gość taka jedna brzydalka
a mnie nikt nie podrywa bo jestem brzydka. To ja odstraszam ludzi :-o wiem, powinnam skoczyć bo bez ładnej twarzy to kiepsko :(

Pozwolę sobie na odrobinę prywaty, kiedyś mi jedna tak powiedziała teraz to się nie odwdzięczę bo wypłaty jeszcze nie dostałam i się dałem zgolić jak frajer . :classic_cool: a rady bardzo cenne i obrazowe bardzo dziękuję .

Gość gosiogosio
gdy zadaje mi pytanie "jak lubisz sie ubierac?"

Gość gosiogosio
gdy widze ze nie ma jaj..., ;)

zazwyczaj nie okazuje swoich jaj na pierwszym spotkaniu ale i za tą radę dziękuje :classic_cool:

Gość Dyskusantka Kafeteriowa
Mnie odstrasza: - tłuste włosy ulizane oraz długie paznokcie bleeee - piwko w ręku - gdy jest pijany - brak przednich zębów - gdy jest niższy ode mnie