Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego nie lubią kobiety

Gdy jesteście podrywane co najbardziej was odstrasza ?

Polecane posty

Gość gosiogosio
dobrze wiesz co mialam na mysli... ogolnie gdy siedzi jak cipka ani sie nie odezwie ani niczego nie zaproponuje ani rozmowy nie poprowadzi i mowi ze to dlatego ze jest niesmialy.... o fuck nienawidze

Gość taka jedna brzydalka
A mnie nikt nie podrywa bo jestem brzydka... To ja odstraszam, wiem o tym. I co, może ktoś powie że wygląd się nie liczy bo najważniejsze jest wnętrze? :o

Gość gosiogosio
Dyskusantka Kafeteriowa Mnie odstrasza: - gdy jest niższy ode mnie mnie niestety tez mam 180...

Gość LLLOLLL
taka jedna brzydka...podrasuj sie...katalogi z moda i wio na zakupy... ja juz widzialem jak z niejednej gwiazde zrobili ...powaga dobry mejkap do tego mdny ciuch i jestes apetyczna

oczywiście że wiem o jakie jaja chodziło. Brak przednich zębów - ja akurat mam ,ale znam kogoś kto nie ma .Wrażenie robi wiadomo jakie a facet naprawdę dobrze mówi po polsku, nie jąka się nie sepleni nie przekręca, zdania mają skład , nie duka. Pozory mylą.

LLLOLLL a myślisz, że nie próbowałam? :o Wywaliłam mnóstwo kasy na ciuchy i kosmetyki, a z moją twarzą jak było źle, tak dalej jest. Niestety nie stać mnie by wyjebać kilkanaście tysiaków na chirurga :o

Ja mam 171cm więc u pań 180 cm + to szansę mam raczej tylko z doskoku ...

Gość gosiogosio
brzydula to wez zaloz sobie papierowa torbe na glowe powinno pomoc :)

Gość gosiogosio
:)) fakt

Gość Dyskusantka Kafeteriowa
Zapomniałabym jeszcze dodać , że nie lubię jak mezczyzna w rozmowie ze mna uzywa wulgaryzmów, albo jescze mnie nie zna dobrze a juz rzuca slowami typu kotku, skarbie

Gość gosiogosio
ale w lozku sie wszystko wyrownuje :)

Brzydka załóż topik i tam określ swój problem w taki czy inny sposób bo Twoja uroda ma się do tego tematu nijak. Opisz sensownie co zrobiłaś , wklej zdjęcie powiedz co mówią koleżanki (choć to raczej wątpliwy punkt odniesienia ).Alternatywnie wpisz się z sensem tu,tzn adekwatnie do tematu .

Gość LLLOLLL
przesadzasz pewnie...idz do jakiejs wizazystki tylko dobrej i niech ci do buzi dobierze mejkap i odpowiednia fryzura zeby ukryc wady itp naprawde da sie to zrobic!! jako facet wiem co mowie:P

taka jedna brzydalka to Ty sie dzis uzalasz nad soba w roznych topicach i dalas swoj profil z sympatii?

Zbytnio nie oglądałem serialu "seks w wielkim mieście " ale pamiętam jeden tekst dotyczący niskich facetów "był dobry ale miałam wrażenie że kocham się z napalonym smerfem "

Gość gosiogosio
zaraz nam sie tu zrobi kacik wzajemnej adoracji i wsparcia zakompleksionej kolezanki brzyduli. nie robmy offtopu. chociaz faktycznie wklej zdjecie to zobaczymy czy faktycznie az tak zle jest :)

Gość gosiogosio
Matko kolego rozwaliles mnie tym cytatem :)))))

Gość LLLOLLL
byscie doradzily kolezance co zrobic...same kilo szpachlu kladziecie na buzke zeby ukryc wady itp a tu sie wozicie nie chce was ogladac bez mejkapuuuuuuuuu:P rzadnejjjjjjj:P

Mam pamięć do dziwnych rzeczy ot co, tak samo gustuje w nietypowych kobietach . Temat całkiem nieźle się rozwinął a odpowiedzi są całkiem rzeczowe .

Gość a co na rozszerzeniu
czego nie lubią kobiety jak to moja "uroda" ma się nijak? Przez nią, a raczej jej brak nie wypowiem się na zadane przez Ciebie pytanie bo niby jak? Nikt nie zarywa paskudy :o LLLOLLL Taaa, już różni tacy próbowali coś ze mną zrobić. Fakt, z makijażem lepiej wyglądam ale to jest bez sensu. Przecież nie da się w tym chodzić cały czas, a i ile zachodu przy tym. W dodatku efekt niewspółmierny do włożonego wysiłu :o Dyskusantka Kafeteriowa To nie ja. Ja swoje zdjęcia wrzuciłam kilka miesięcy temu, czego bardzo żałuję bo się naczytałam o swoim ryju :(

Gość LLLOLLL
qwa chyba byka zrobilem z tej podniety:P ***żadnej

Wiem, ze nie na temat, ale co Ciebie odstrasza u dziewczyn? :D

czego nie lubią kobiety jak to moja "uroda" ma się nijak? Przez nią, a raczej jej brak nie wypowiem się na zadane przez Ciebie pytanie bo niby jak? Nikt nie zarywa paskudy LLLOLLL Taaa, już różni tacy próbowali coś ze mną zrobić. Fakt, z makijażem lepiej wyglądam ale to jest bez sensu. Przecież nie da się w tym chodzić cały czas, a i ile zachodu przy tym. W dodatku efekt niewspółmierny do włożonego wysiłu Dyskusantka Kafeteriowa To nie ja. Ja swoje zdjęcia wrzuciłam kilka miesięcy temu, czego bardzo żałuję bo się naczytałam o swoim ryju

Gość gosiogosio
bo o tej porze wszystkie miss gimnazjum juz dawno spia i nie wrzucaja byle czego. a ty kolego LLLoLLL nie wciskaj kitu o tej szpachli ja nic takiego nie uzywam co nie oznacza ze nie powinnam :)

Gość gosiogosio
to wrzuc kolezanko tutaj zobaczymy co da sie zrobic :)

Robię to z przykrością. Spierdalajcie z tymi wywodami na temat poprawy kobiecej urody , załóżcie topik i gadajcie z sensem a nie takie pitu pitu . Jakie mi się podobają kobiety ? duże oczy , częsty uśmiech , dość impulsywne.

Gość gosiogosio
lece do wyrka :*

O i nie lubie takze gdy mezczyzna nie ma delikatnosci w stosunku do kobiet, jesli nie ejst kulturalny :P

Już nie będę nic wrzucać, naczytałam się o swojej wieśniackiej gębie :( gosiogosio, może nawet Ty byłaś jedną z tych, które się ze mnie wyśmiewały? :( czego nie lubią kobiety Ok, a dlaczego nie odpowiesz na moje pytanie? 😠 Dzięki, że mi topik założyłeś :>